Knarvik: – Har opplevd masse støtte

Tommy Knarvik har vært i vinden som Sotra-trener i det siste, på godt og vondt.

Tommy Knarvik har vært i vinden som Sotra-trener i det siste, på godt og vondt. Foto:

Av

Det har kokt i Sotra SK de siste ukene, og Tommy Knarvik sitter «på oppsigelse». Det er klart vi måtte ha ham i studio!

DEL

– Hvordan de siste ukene har vært? Jeg har opplevd masse støtte av bygdefolket og fra folk «nedover i rekkene» i klubben. For det er unektelig en merkelig situasjon når man ikke er ønsket med videre fordi man gjør det for bra. Og sånt får jo folk med seg, ler Tommy Knarvik.

Etter elleve kamper uten tap er Sotra i aller høyeste grad i opprykksstriden i 2. divisjon. Men ledelsen vil altså helst ikke drive med toppfotball!

Avsløringen: Daglig leder bekrefter at Knarvik gir seg i Sotra. Treneren selv nekter å bekrefte avskjeden.

Oppfølgeren: Oppgitt etter Knarvik-avskjed: – Vi blir motarbeidet av vår egen klubb

Ikke godkjent: Sotra-avtale i strid med loven 

– Den gjengen som sitter i garderoben er i hvert fall giret som pokker! Spillerne har bare blitt mer sammensveiset av alt som har skjedd, sier Knarvik.

Tommy Knarvik, Jan Gunnar Kolstad og Jonas Johnsen drar gjennom alt fra Brann til Lysekloster, og teller ned til lørdagens storoppgjør mellom Åsane og Sotra i 2. divisjon!

Tommy Knarvik, Jan Gunnar Kolstad og Jonas Johnsen drar gjennom alt fra Brann til Lysekloster, og teller ned til lørdagens storoppgjør mellom Åsane og Sotra i 2. divisjon! Foto:

Men vi man jo ikke bare snakke om kaoset i Sotra, guttene gikk selvsagt ned i den dritten som heter Mjøndalen. For der tapte Brann igjen, 44 år uten seier på Nedre Eiker var tydeligvis ikke nok.

Hva som er galt? Det er så mye! Press play og hør alle svarene.

Artikkeltags