Mjelde: – Hvorfor byttet ikke «LAN» før?

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Når det hele døde vekk i 2. omgang mot et sterkt Rosenborg, hvorfor gjorde da ikke Lars Arne Nilsen bytter på trøtte Brann-bein?

DEL

Spill av podkasten i vinduet over!

Det er noe av det Mons Ivar Mjelde spør seg om i denne ukens «Fotballpreik».

– Jeg har vært i samme situasjon, og det er vanskelige vurderinger som skal tas. Da er det adskillig mye lettere å sitte her og være etterpåklok, sier den gamle Brann-treneren.

– Men Brann har skaffet seg en stor stall fordi de vil kjempe i alle turneringer, og fordi de spiller en kraftkrevende fotball. Ja, så må man bruke den stallen, da! Nå var det mye kraft som ble sittende på benken, mens laget åpenbart slet med å holde trøkket oppe utover i 2. omgang, sier en engasjert Mjelde etter tapet mot Rosenborg.

Som vanlig er Mons Ivar Mjelde engasjert, og da like mye 3. divisjon som om Brann! – Som trener plukker jeg opp mye i lokalfotballen, da er jeg helt fri til å bare kikke på hva lagene gjør og prøver å få til, sier han.

Som vanlig er Mons Ivar Mjelde engasjert, og da like mye 3. divisjon som om Brann! – Som trener plukker jeg opp mye i lokalfotballen, da er jeg helt fri til å bare kikke på hva lagene gjør og prøver å få til, sier han. Foto:

– Det som er så synd, er at en nå går inn i en landskamp-pause med en kjip følelse. Tenk om vi kunne gått inn i denne pausen med seier, og hatt «heng» på Molde? Da hadde det blitt fyr teltet! Men Brann sliter med så skape mange nok og store nok sjanser. Det har vi sett i en del kamper før, og vi så det igjen nå, påpeker den gamle gulltreneren, som ellers har én oppfordring når eliteserien nå tar en to ukers pause:

– Kom deg på kamp med ditt lokale lag!

Press play, og kos deg!

To ganger i måneden kommer Mons Ivar Mjelde til BAs «Fotballpreik», og etter tap mot Rosenborg har han mye å snakke med Jan Gunnar Kolstad og Jonas Johnsen om!

To ganger i måneden kommer Mons Ivar Mjelde til BAs «Fotballpreik», og etter tap mot Rosenborg har han mye å snakke med Jan Gunnar Kolstad og Jonas Johnsen om! Foto:

Artikkeltags