– Slipp ungdommen til i Brann!

Mathias Macody Lund (t.h.), spillende trener i Bergen Nord, er denne ukens gjest i Fotballpreik, sammen med Jan Gunnar Kolstad og Einar Lundsør.

Mathias Macody Lund (t.h.), spillende trener i Bergen Nord, er denne ukens gjest i Fotballpreik, sammen med Jan Gunnar Kolstad og Einar Lundsør. Foto:

Av

Mathias Macody Lund med klar melding til Lars Arne Nilsen.

DEL

Ingen skal beskylde Fotballpreik for ikke å gå bredt ut, denne gangen henter vi inn en 3.-divisjonstrener for å få en analyse av tilstanden i fotball-Bergen.

– Jeg tror det var mange bergensere som gleder seg over at Brann endelig slo seg litt løs, sier Mathias Macody Lund (30) etter 3-1 over Lillestrøm. Bergen Nords spillende trener kommer med noen klare formaninger til Lars Arne Nilsen for resten av sesongen.

– Nå fikk Aune Heggebø seriedebuten. Jeg håper også virkelig å få se Andreas Mjøs på den sentrale midtbanen i løpet av høsten. Han herjet i hvert fall med oss i 3. divisjon, for Brann 2. Og det er ingen som blir elitespillere uten å bli kastet uti det. Og nå mener jeg tiden er der i Brann for å la noen av de unge slippe til, sier den unge treneren fra Hødden.

Selv har Lund ført Bergen Nord fra 5.- til 3. divisjon på to år. Livet i tredje har blitt tøft, laget fra Salhus har stort sett ligget under streken.

– Men vi tente et håp med seier over Fjøra i helgen, påpeker han.

Press play, og kos deg!

Artikkeltags