Mer motgang for Bakkerud

Det har vært en trøblete sesong for Andreas Bakkerud så langt, og det ble heller ikke suksess i Sverige i helgen. Foto: Jakub Nitka

Det har vært en trøblete sesong for Andreas Bakkerud så langt, og det ble heller ikke suksess i Sverige i helgen. Foto: Jakub Nitka

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det ble ingen suksess på Höljes-banen for Andreas Bakkerud (27). Det skar seg i semien for Morvik-karen, og nå drar et svensk brødrepar ifra i VM-sammendraget.

DEL

Kevin Hansen avløste broren Timmy som VM-leder i rallycross takket være 2.-plass i søndagens runde på hjemmebane i Höljes.

– Det er fantastisk at vi kan lykkes så bra med vårt lille team, og nå leder jeg igjen. Det kan nesten ikke bli bedre, sier Kevin Hansen til SVT.

22 poeng opp

Storebror Timmy ledet med ett poeng før helgens runde, men han punkterte i finalen og endte sist. Dermed måtte han se lillebror klatre forbi. Etter seks av ti runder er Kevin seks poeng foran.

Andreas Bakkerud, som har hatt en trøblete sesong med blant annet et voldsomt krasj i første VM-runde, ble altså slått ut i semifinalen søndag. Han er nummer tre i sammendraget, men det er nå 22 poeng opp til lederen.

Sebastian Eriksson sørget for svensk seier i finalen, foran Kevin Hansen og latviske Reinis Nitiss.

– Det største som har hendt meg i karrieren, sier Eriksson.

Neste VM-runde kjøres i Canada første helg i august.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken