Sjansesløseri da Sandviken klarte uavgjort

Ajara Nchout bommet på straffe, og scoret mål.

Ajara Nchout bommet på straffe, og scoret mål. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Ajara Nchouts scoring i sluttminuttene sørget for 1-1 på Sofiemyr stadion.

DEL

Kolbotn tok tidlig ledelsen på hjemmebane, da Karina Sævik snek seg fri på bakerste stolpe og umarkert fikk heade inn 1-0 etter 14 minutter. Sandviken kjørte store deler av oppgjøret på Sofiemyr stadion, men måtte vente helt til det 79. minutt før Ajara Nchout utlignet med sin syvende scoring for sesongen.

1-1 ble sluttresultatet.

– Prestasjonen vår er opp mot årsbeste, så vi er litt misfornøyde med at det bare ble ett poeng. Vi spiller en veldig, veldig, veldig god kamp. Jeg synes til tider det er stor forskjell på lagene, sier Sandviken-trener Alexander Straus.

Han måtte se to skudd smelle i metallet bak Kolbotn-keeper Aurora Mikalsen, i tillegg til en straffemiss fra Ajara Nchout midtveis i 2. omgang.

– Og i tillegg til det har Kolbotn to redninger på strek, den siste på overtid. Vi er to ganger alene med keeper, uten å klare og score. Vi fikk dårlig betalt i denne kampen, mener Straus.

Slo tilbake  

Sandviken hadde en ellevill start på sesongen, hvor det ble åtte strake seire i perioden 15. april - 16. juni. Alexander Straus advarte allerede tidlig i seiersrekken at Sandviken presterte over evne, og at en nedtur ville komme etter hvert.

Og nedturen kom like før Toppserien tok sommerferie. Først ble Røa for sterke på bortebane, før Stabæk i vårsesongens siste kamp vant 3-1 på Stemmemyren.

– I de kampene så vi flate ut. Det var energiløst, og laget sprakk opp. Fokuset før Kolbotn-kampen var å komme tilbake på det sporet vi var på tidligere i vår. Det synes jeg vi har klart, sier Straus.

– Blir en håndfull

En annen gledelig nyhet for Sandviken var Kenny Cordner, som startet sin første kamp siden 12. mai. Hun har vært satt ut av spill med en avrevet sene i lysken, men var tidvis meget god mot Kolbotn.

– Hun har vært savnet. Vi får en helt annen dimensjon i spillet vårt med henne. Hun skaffet straffesparket etter en kjempeprestasjon, og det var hun som avsluttet på overtid da Kolbotn reddet på strek, forteller Straus.

Han tror Cordner og Nchout i tospann på topp, kan skape mye trøbbel i høstsesongen.

– De to sammen skal bli hodebry for de fleste lagene i toppserien, mener treneren.

Artikkeltags