Danielle (8) fikk møte heltene

Danielle Veland (8) fikk plaster på såret så det holdt etter bomturen til Stemmemyren i mai. Da Sandviken møtte Lyn forrige helg var Danielle og pappa Jørgen Veland invitert til kamp som VIP-gjester.

Danielle Veland (8) fikk plaster på såret så det holdt etter bomturen til Stemmemyren i mai. Da Sandviken møtte Lyn forrige helg var Danielle og pappa Jørgen Veland invitert til kamp som VIP-gjester. Foto:

Danielle Veland (8) fikk drømmedag av Sandviken etter en bomtur tidligere i sesongen.

DEL

19. mai skulle Sandviken spille toppkamp hjemme mot LSK Kvinner, men kampen ble innlemmet i Toppseriens superhelg og flyttet til Oslo.

Det var det ikke alle som fikk med seg. Danielle Veland (8) meldte avbud til venninnens bursdagsfest den søndagen i mai for å dra med pappa Jørgen til Stemmemyren.

  • Se Sandvikens kamp mot Trondheims-Ørn direkte her fra søndag kl. 15.00:

Tok affære

Hun gledet seg voldsomt til å se Sandviken og LSKs landslagsprofiler live, men vel fremme på Stemmemyren ble de møtt av en folketom stadion.

Jørgen måtte derfor dra hjem med en svært skuffet åtteåring i baksetet. Han la igjen en kommentar i BAs kampreferat fra oppgjøret i Oslo, hvor han forklarte situasjonen. Den ble fanget opp av daglig leder i Sandviken Toppfotball, Madeleine Giske, som tok affære!

– Jeg syntes det var så utrolig trist å lese, så vi fant ut at vi måtte gjøre det godt igjen på en eller annen måte, forteller hun.

Giske tok kontakt med den svært fotballinteresserte familien, og inviterte dem til lagets neste hjemmekamp mot Lyn.

Pappa Jørgen og Danielle Veland fikk kose seg i VIP-losjen på Stemmemyren. Her fikk de mat, og ikke minst is!

Pappa Jørgen og Danielle Veland fikk kose seg i VIP-losjen på Stemmemyren. Her fikk de mat, og ikke minst is! Foto:

– Fantastisk gjort

Danielle troppet nok en gang opp på Stemmemyren sammen med pappa. Under armen holdt hun autografboken som spillerne noen timer senere skulle sette navnetrekket sitt i.

– Jeg må huske å spørre om autografen til Madeleine (Giske), også! Hun har jo vært på landslaget, smeller det fra Danielle.

– Og Amalie Eikeland. Jeg kjenner noen som heter Amalie, smiler åtteåringen.

Far og datter fikk overvære Sandvikens 2-1-seier over Lyn fra «VIP-losjen» på Stemmemyren, og etter kampen fikk de komme ned å treffe spillerne.

– Jeg synes det er helt fantastisk at Sandviken gjør dette, så jeg må si tusen takk! Jeg ble veldig overrasket da de tok kontakt, og det var en som ble veldig glad, ler pappa Jørgen, og nikker i retning datteren.

– Det skulle bare mangle at vi gjør dette. Det betyr mye for oss at vi har folk som er interesserte i jentene og klubben. De må vi ta vare på, sier den daglige lederen.

Stor fotballinteresse

– Jeg tror dette ble et fint plaster på såret. Det så ut som de koste seg, smiler Giske.

Det er ingenting å si på fotballinteressen til Danielle, som til vanlig spiller i Trane. I sommer har hun dratt pappa med på mang en fotballtur.

– Jeg elsker fotball, stråler den smørblide jenten.

Artikkeltags