15 strake seire og kvartfinaleplass

Anders Mol og Christian Sørum slapper av mellom slagene.

Anders Mol og Christian Sørum slapper av mellom slagene. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Anders Mol og Christian Sørum er inne i en ny seiersrekke. Nå er de klare for kvartfinalen her i Ostrava.

DEL

– Det er rått! Det er noe vi prøver å glemme og ikke tenke for mye på, selv om vi har en drøm om å knuse rekorden vår. Men det er ikke noe vi tenker over, er den noe tvetydige kommentaren fra Anders Mol til det faktum at de lørdag formiddag vant sin 15. strake seier på verdenstouren.

Duoen hadde 23 strake seiere i fjor sommer. De siste tre ukene har de vunnet 15 strake kamper, og nærmer seg altså fjorårsrekorden. De smiler lurt når seiersrekken blir et tema, men er rask med å dysse det ned.

BA er på plass i Ostrava i Tsjekkia.

– Vi teller ikke ... Altså, det er kjekt med mange seiere på rad, det er det vi spiller for. 15 ja, vi spiller for å vinne, så får vi se hvor det stopper, sier far og trener Kåre Mol.

Klare for kvartfinale

Den 15. seieren kom i lørdagens runde 2-kamp mot Sam Pedlow/Sam Schachter. Laget fra Canada hadde settball i første sett, men Mol/Sørum snudde til seier.

I andre sett hadde de bedre kontroll og vant 21–15 til stor jubel fra tribunen.

– Det føles nesten som å spille hjemme, for det er mange som heier på oss. Vi er takknemlig for alle som møter opp, smiler Anders Mol, som var godt fornøyd med kampen.

– På vårt toppnivå er vi litt bedre enn mange andre lag. Så de må pushe nivået sitt noe sykt, og så klarer de ikke å holde det nivået så lenge og det blir noe feil. Da er de kjørt, sier trener Kåre Mol.

Kvartfinalen spilles klokken 18.30 i kveld. Mol/Sørum møter tyske Julius Thole og Clemens Wickler (nummer elleve på verdensrankingen).

– Går litt på reservelageret

Den norske duoen har vært på en intens reise og spilt masse turneringer de siste tre ukene. De innrømmer at de er slitne.

– På oppvarmingen kjente beina helt døde og det var tungt å hoppe. Men på banen klarte jeg å finne litt krefter, men jeg kjenner at det går litt på reservelageret, selv om vi hadde en fridag i går, sier Mol.

– Jeg merker at jeg begynner å bli sliten, men det kommer seg alltid litt når vi begynner å spille. Når fløyten blåses, så finner du litt krefter, smiler Sørum.

Artikkeltags