Senket av sin egen

Aleksander Mevatne senket gamleklubben FyllingenBergen 22 sekunder før slutt.

Aleksander Mevatne senket gamleklubben FyllingenBergen 22 sekunder før slutt. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Framohallen (BA): Bodøs Aleksander Mevatne minsket gamleklubbens medaljehåp da FyllingenBergen ble slått 23-22.

DEL

Sykkel VM-tilbud: Få to uker med BA levert hjem gratis

Anders Fältnäs mannskap ville vært ett poeng bak Runar, på 3. plass i eliteserien i håndball, med seier over antatt svakere Bodø HK hjemme i Framohallen onsdag kveld.

I stedet ble medaljedrømmen etter alt å dømme knust.

HÅPLØS 1. OMGANG

Vertene var aldri i ledelsen i løpet av kampe, og fra FyllingenBergen scoret sitt tredje mål etter syv minutter tok det ti minutter før neste nettkjenning. Da lå de gulkledde fra dalen allerede under 3-8. Det gikk ikke veldig mye bedre etterpå. Bodø slapp inn kun syv mål i 1. omgang.

– Det er vanskelig å forby dårlig spill, men 1. omgangen vår var ulovlig dårlig, sier Fältnäs til BA.

Det gikk bedre i 2. omgang. FyllingenBergen knappet stadig inn på gjestene fra nord sin ledelse. 57 sekunde før slutt sørget Espen Holand for balanse i regnskapet med 22-22, men Bodø var ikke ferdig.

SLUTTDRAMA

Bergenseren Aleksander Mevatne har en fortid fra FyllingenBergen, men nå er han Bodø HKs mann på streken. 22 sekunder før slutt fant han veien til målet for sjette gang i kampen, og sikret en overraskende 23-22 for gjestene.

Espen Holand ble toppscorer for vertene med syv mål, og den eneste Fyllingen-spilleren som leverte en grei kamp. Han var rasende da sluttsignalet gikk, og hadde ikke roet seg etter en tur i garderoben heller.

– Vi skulle likssom revansjere tapet for Runar, og så skjer dette. Vi spiller altfor trangt, og det er ikke første gang i år, sier Holand.

FyllingenBergen ligger på 5. plass i serien med 22 poeng, og tre poeng opp til Runar på bronseplass. Laget fra Sandefjord har en kamp mindre spilt enn Fältnäs' mannskap.

Artikkeltags