Sikret seg fjorårets Stabæk-kaptein

Fjorårets Stabæk-kaptein Bjarte Haugsdal skal spille for Nest-Sotra denne sesongen.

Fjorårets Stabæk-kaptein Bjarte Haugsdal skal spille for Nest-Sotra denne sesongen. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Bjarte Haugsdal (24) skal spille for Nest-Sotra kommende sesong.

DEL

Ved midnatt stenger det profesjonelle overgangsvinduet.

Nyopprykkede Nest-Sotra er aktiv på overgangsmarkedet på den siste dagen, og sikret seg tidligere Brann- og Stabæk-spiller Bjarte Haugsdal.

DIALOG SIDEN I HØST

– Det er en solid tilvekst for oss. Bjarte er en spiller med erfaring fra et høyere nivå. Slik det ser ut nå er jeg godt fornøyd med spillerne vi har fått inn. Stallen er bedre og bredere enn i fjor, mener Nest-trener Alexander Straus.

Nest-Sotra har hatt kontakt med Haugsdal siden i høst, men først mandag ble han altså klar for klubben. Osingen kan brukes på flere plasser, og Straus har ennå ikke bestemt seg for hvor han skal bruke den ferskeste signeringen.

– Nå har Bjarte vært klubbløs en stund, og har slitt med en skade. Så vi må nok gi ham litt tid før han er 100 prosent tilbake, sier Nest-treneren.

MISTET TOPPSCOREREN

Haugsdal var kaptein på Stabæk-laget som rykket opp fra 1. divisjon forrige sesong, men han fikk ikke ny kontrakt på Nadderud.

1. divisjonsklubben har mistet fjorårets toppscorer Tim Nilsen til Sogndal.

– Det skjedde sent, og var selvsagt ikke slik vi ønsket det, men jeg tror fortsatt vi har nok av spillere som kan score mål for oss denne sesongen også, sier Straus.

Artikkeltags