Aalesund vil kjøpe Fredrik Haugen

Aalesund skal være interesser6t i å kjøpe Fredrik Haugen.

Aalesund skal være interesser6t i å kjøpe Fredrik Haugen. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Aalesund skal ha kontaktet Brann og ønsker å forhandle, ifølge Bergens Tidende.

DEL

I forrige uke kontaktet Aalesund Brann med med en forespørsel om å kjøpe Fredrik Haugen. Det melder BT tirsdag ettermiddag.

Etter det avisen kjenner til skal Brann ikke avvist tilbudet.

– Jeg kommenterer ikke spillerlogistikk nå. Men generelt er det slik at vi må lytte til alle tilbud på våre spillere, det har med vår økonomiske situasjon å gjøre, sier Branns sportssjef Rune Soltvedt til avisen.

Parallelt med interessen er Haugens kontrakt tema på Stadion, men midtbanespilleren har ennå ikke fått et konkret tilbud fra Brann. 

Kontrakten hans utløper neste sommer og han står dermed fritt til å forhandle om gratis overgang fra nyttår. Skal Brann selge ham og få utbytte fra salget, må de la spilleren gå i dette vinduet.

Treneren på sin side skal ikke være overbegeistret.

– Vi har tre midtbanespillere, men ikke så mange alternativer der. Men vi har mange spisser, stoppere og keepere. Ellers har vi ikke dekning. Vi er sårbare på backene, sentral midtbane og kantene. Sammensetningen av stallen er skjev, sier Nilsen til BT.

Hvordan passer det da å selge Fredrik Haugen til Aalesund?

– Det er et spill. Det er mange forespørsler nå, vil jeg tro. Hvis Aalesund legger så mye i potten at vi kan hente to nye spillere, hjelper det. Jeg har ikke lyst å selge Fredrik Haugen, men i så fall håper jeg vi kan hente nye spillere. Men jeg trener det laget jeg har, og så har jeg mine ønsker rundt sammensetningen av stallen, sier Nilsen.

Haugen selv ønsker ikke å kommentere saken, men sier han er glad for at det er interesse for ham.

– Jeg har ett år igjen, og akkurat nå konsentrerer jeg meg om å gjøre alt jeg kan for å få Brann opp igjen i eliteserien, sier Haugen.

Heller ikke Aalesunds klubbdirektør Henrik Hoff vil kommentere saken.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken