Les kaptein Demidovs avskjedshilsen til Brann

Vadim Demidov har tatt farvel med Brann.

Vadim Demidov har tatt farvel med Brann. Foto:

«Forlater skipet i rimelig god stand og stabilt fortøyd i toppen av norsk fotball.»

DEL

Det har lenge vært klart at Vadim Demidov ikke fortsetter i Brann. Trener Lars Arne Nilsen har for lengst bekreftet at årets kaptein ikke blir å se i Bergen i 2017, og fredag formiddag publiserte hovedpersonen selv en avskjedshilsen til klubben på sin Instagram-profil.

«Som alle har forstått nå, så er min tid i Bergen over. Det har vært tre år med opp- og nedturer. For meg personlig var det tungt å slite med skader i 2014 og se at vi rykket ned. Men det gjorde også at jeg ble enda mer motivert til å få Brann opp i toppen av Eliteserien igjen!

Jeg vil gjerne takke for all støtten vi har fått på den lange veien tilbake. Uten støtten fra tribunen hadde vi aldri tatt sølv i år! Jeg vil også takke både Rikard Norling og Lars Arne Nilsen som ga meg sjansen i Brann. I tillegg betydde det veldig mye at Lars Arne ga meg kapteinsbindet og ga meg den tilliten og ansvaret som gjorde både meg og laget bedre.

Takk går også ut til alle i den sportslige ledelsen og det medisinske apparatet. Alle i klubben har alltid respektert og behandlet meg og min familie på en fantastisk måte.

Det blir også trist å forlate en spillergruppe hvor alle jobber knallhardt for hverandre og vil hverandres beste. Jeg har fått venner for livet og vil aldri glemme den garderobekulturen vi lagde i løpet av de tre årene vi har hatt sammen.

Tusen takk for tre år og for en fantastisk avslutning med sølvet!

Hilsen kapteinen som forlater skipet i rimelig god stand og stabilt fortøyd i toppen av norsk fotball.»

Vadim Demidov og sønnen i siste seriekamp.

Vadim Demidov og sønnen i siste seriekamp. Foto:

Demidov slo for alvor gjennom i Rosenborg, hvor han var med å ta ligagull både i 2009 og 2010. Deretter fulgte tre innholdsrike år i utlandet, hvor Demidov spilte i både den spanske, tyske og russiske eliteserien. I 2014 ble han hentet til Brann av daværende trener Rikard Norling.

Ett nedrykk, opprykk og seriesølv senere er 30-åringen igjen på flyttetfot. Han stoppet ifølge fotball.no på 57 Brann-kamper, og noterte to scoringer for klubben. 

Artikkeltags