Gå til sidens hovedinnhold

– Vi har aldri vært så nærme Rosenborg

Artikkelen er over 4 år gammel

Lars Arne Nilsen var skuffet etter at poenget glapp på overtid, men så likevel mye positivt.

– Det er veldig tungt akkurat nå, men når det får lagt seg litt kan vi se tilbake på en ekstremt god prestasjon. Jeg er utrolig stolt over innsatsen til guttene. Vi skulle gjerne hatt det poenget, men fikk det ikke, sier Lars Arne Nilsen.

Brann-treneren har tre ganger måtte se at poengene har glippet i sluttminuttene. Først mot Tromsø i serieåpningen, og så mot Viking forrige helg, før Anders Konradsen avgjorde på Lerkendal.

– Må se bak prestasjonen

– Det er vanskelig å si om det er uflaks eller udyktighet. Det er forferdelig tungt å få en imot på overtid nok en gang. Men vi må se bak prestasjonen. Vi har aldri vært så nær Rosenborg. Vi skal ta dem til slutt, lover Nilsen.

Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen mente hjemmelaget gjorde det unødvendig spennende på Lerkendal.

– Dette burde vi ha avgjort tidligere. Brann hadde ikke en målsjanse før Acosta skjøt over på en dødball i 2. omgang. De traff med et fantastisk skudd, ellers hadde de vel ingen verdens ting.

Barmen ut med skade

Det så ikke behagelig ut da Kristoffer Barmen havnet under knottene til Mushaga Bakenga. Duoen hoppet begge inn i en duell etter ballen, og Branns indreløper var først på. Bakenga smalt inn mot høyrebeinet til Barmen, nede ved ankelen.

Smellen var såpass tøff at Barmen måtte hjelpes av banen. Det er ennå usikkert hvordan det står til med beinet til Branns midtbanespiller. Lars Arne Nilsen hadde ennå ikke fått oversikt over hvordan det sto til med Barmen etter kampslutt søndag kveld.

–Vi får se i morgen. Det går nok bra, melder Nilsen overfor BA.

Hyllet Piotr

«Brutter'n» lot seg imponere av én spiller i rødt, eller rettere sagt, i sjokkgult.

– Piotr var helt fantastisk. Den redningen på skuddet til Nicklas (Bendtner)... Og flere. Strålende, sier en imponert Ingebrigtsen.

– Det er ikke han som skal ha skylden for at Brann reiser hjem med tomhendt. Dette ble alt for spennende, og det var det Piotr som sørget for, mener RBK-sjefen.

Kommentarer til denne saken