Alle Brann-kampene på åpne kanaler

Jacob Orlov brøler for scoring i 1-1-kampen mot Rosenborg i august. Brann får aller flest kamper på åpne kanaler, det vil si  i samtlige 17 runder som er satt opp til nå av rettighetshaver Discovery. RBK får 15 åpne kamper. Kampene ser du på MAX og Eurosport Norge.

Jacob Orlov brøler for scoring i 1-1-kampen mot Rosenborg i august. Brann får aller flest kamper på åpne kanaler, det vil si i samtlige 17 runder som er satt opp til nå av rettighetshaver Discovery. RBK får 15 åpne kamper. Kampene ser du på MAX og Eurosport Norge. Foto:

Du trenger ikke betale ekstra for å se Brann.

DEL

Discovery har satt opp hvilke kamper som sendes på åpne kanaler for de 17 første serierundene. Og alle Branns 17 første kamper kan du se på åpne kanaler!

De aller fleste som har kanalpakker til sitt hjemlige TV, har MAX og Eurosport Norge. Og det er disse to kanalene Discovery vil bruke som gratis-kanaler når de neste år overtar sendingen av norsk toppfotball. Rundt 90 prosent av norske TV-tittere har tilgang til MAX uten å betale, 70 prosent har Eurosport Norge tilgjengelig i sin kanalpakke.

Discovery vil legge en kamp hver runde på MAX, og tre av kampene på Eurosportt Norge. De resterende vil bli lagt på betalingskanaler eller Eurosport Player.

Brann har altså fått alle sine 17 første kamper, altså de rundene som er satt opp til nå. Vålerenga får 16 åpne kamper, Rosenborg 15. Altså har rettighetshaveren som vanlig tilgodesett de mest populære lagene med flest åpne kamper, selvsagt for å få høyest mulig seertall. Dette er ikke de mindre lagene fornøyde med, for eksempel Tromsø. Dette omtaler itromso.no.

Artikkeltags