Teniste har brudd i ryggen og i hånden

Taijo Teniste fikk seg en luftetur etter en duell med sin tidligere lagkameat Kasper Skaane lørdag. Nå han han fått konstatert brudd i ryggen, men det er heldigvis ukomplisert og «ufarlig».

Taijo Teniste fikk seg en luftetur etter en duell med sin tidligere lagkameat Kasper Skaane lørdag. Nå han han fått konstatert brudd i ryggen, men det er heldigvis ukomplisert og «ufarlig». Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Men bruddet i ryggen er lite og ukomplisert.

DEL

Brann er søndag ettermiddag på vei hjem fra Kristiansand og kampen mot Start, der Taijo Teniste landet stygt på skulderen.

Estlenderen er med laget hjem til Bergen etter grundige undersøkelser på sykehuset i Kristiansand natt til søndag, men vil ikke la seg intervjue ennå.

– Det er ingen fare

– Han smiler og ler, og er ved godt mot. Taijo har fått et brudd i hånden, og et i ryggen. Men bruddet i ryggen er ukomplisert, så det er ingen fare, understreker Brann-trener Lars Arne Nilsen, selv utdannet sykepleier og akupunktør.

– Det er masse små bein i ryggen, og han har et brudd i ett av dem. Som sagt så er det ukomplisert, og han vil ikke få noen varige men. Men vi vet ennå ikke når han er tilbake, sier Nilsen.

Saken fortsetter under bildet.

– Vi vet ikke hvor lenge han er ute, men vi er selvsagt utrolig glad for at dette ikke ble verre enn det er. Han spiller selvsagt ikke 16. mai, så får vi bare ta resten etterhvert, sier han.

Barmen bedre i kneet

Nilsen fikk også Kristoffer Barmen på skadelisten lørdag.

– Han er bedre nå enn etter kampen. Han fikk en vridning i kneet, men jeg kan ikke spekulere i hvor lenge han blir ute, sier Nilsen, som forteller om en tropp med mange mindre og større problemer etter det tette kampprogrammet i det siste.

Gleder seg til 16. mai – uansett

– Det er mange her som halter og har det vondt nå, men vi smiler likevel. Alle kjenner det tette kampprogrammet, men det er lettere for oss som har så gode resultater, påpeker han.

– Vi har som sagt en del smårusk i tillegg til de litt mer alvorlige skadene, men vi gleder oss uansett til 16. mai nå. Det trøkket som er rundt oss nå, bare nyter vi. Så får vi se hvem som har de friskeste beina og så går på banen mot Haugesund onsdag, sier Nilsen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken