Tre mann ute for Brann mot Ranheim

Fredrik Haugen og Kristoffer Barmen er skadet, det samme er Ludcinio Marengo. Her er Haugen og Barmen i Marbella i mars.

Fredrik Haugen og Kristoffer Barmen er skadet, det samme er Ludcinio Marengo. Her er Haugen og Barmen i Marbella i mars. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Hverken Fredrik Haugen, Kristoffer Barmen eller Ludcinio Marengo blir spilleklar til søndagens kamp mot Ranheim.

DEL

STADION: – Vi får se uti neste uke. Jeg har slitt med lysken i flere måneder, og nå nappet det litt ekstra mot Tromsø sist, sier Fredrik Haugen på vei ut av Stadion, der han trente alternativt lørdag. Han er ikke aktuell til søndagens kamp mot Ranheim.

– Vi har tatt MR av Fredrik, men har ikke svarene der ennå, sier Lars Arne Nilsen.

Usikre på Barmen

Brann-treneren må også unnvære Kristoffer Barmen mot trønderne søndag. Barmen fikk seg en ny smell i sin brysomme nakke mot Tromsø sist.

– Det kan ta én uke, to uker eller mer. Det vet vi aldri, sier «LAN».

Ludcinio Marengo sesongdebuterte i cupen onsdag, men holdt bare en drøy omgang i Arna.

– Det er de tre som sliter hos oss nå, sier Nilsen til BA.

«LAN» stengte formasjonsøkten

Brann trente en todelt økt lørdag, først firkantspill og en liten sprintkonkurranse (!) ute på Nymark, så en formasjonsøkt inne på Stadion der pressen ikke fikk adgang.

– Ranheim er på oppadstigende form, og har spilt på seg litt selvtillit med 1-1 i Kristiansund og 5-2 mot Viking sist. Hvis vi gir de rom til å spille sitt spill, er de gode. Men vi var gode mot de i fjor, da brøt vi dem ned. Det er det vi må gjøre nå også, spille vårt spill og være obs på det de er gode på, sier Nilsen.

Kampstart mot Ranheim er kl. 1800 søndag. Følg kampen i BAs livesenter.

Artikkeltags