Turbo-Gilbert parkerte landslagsbacken

  Artikkelen er over 1 år gammel

  Gilbert Koomson var mest heldig med den målgivende på 2-0, men på 3-0 lå Tromsø-spillerne igjen i «blårøyken»!

  DEL

  STADION: – Ja, jeg tror alle vet at jeg har fart. I hvert fall nå, gliser han.

  For da Brann fikk en kontring etter en drøy time mot Tromsø, og Gilbert Koomson kom en mot en mot den gamle landslagsbacken Tom Høgli, gjorde Brann-vingen det på enklest mulig vis: Slo ballen forbi, og regelrett fosset fra TIL-forsvareren.

  På samme måte som på 2-0 serverte han Steffen Lie Skålevik, som nok en gang gjorde ting enkelt og greit. Og om stemningen allerede var høy på Stadion, fikk 3-0-målet festen til å ta helt av.

  Takker fansen

  – Jeg har lyst til å takke fansen vår, sier Koomson til BA i pressesonen etter kampen.

  – Selv om det er så mange kamper igjen at vi ikke skal snakke for mye om gull, så skal de bare fortsette å tro på oss. Og støtte oss som de gjorde her. For denne stemningen var helt enorm, sier han etter at bergenserne i går var høylydt tilstede på Stadion med en klar formening om at noe er på gang.

  Koomson var reneste festgeneral, som en av Branns beste.

  – Jeg prøver alltid å levere, men alt handler egentlig om laget. Om alle spillerne, men også om treneren og resten av apparatet rundt. Vi hadde ikke fått til noe hvis ikke treneren hadde lagt rett taktikk og medisinerne våre hadde holdt oss friske. Alle må gjøre jobben, og alle må jobbe hardt. Det er det som er oppskriften, sier han.

  Flere års opptur for Barmen

  – Gull? Det er veldig lenge igjen. Men det er klart at muligheten er der nå, sier en annen solid mann i går, Kristoffer Barmen.

  Han nekter å ta helt av, selv om kampen i går lignet svært på årsbeste, i hvert fall offensivt.

  Kristoffer Barmen er mannen som tar mest for seg i luften for Brann.

  Kristoffer Barmen er mannen som tar mest for seg i luften for Brann. Foto:

  – Dette var enda en gang tre poeng, og det er det viktigste. Alle trepoengere smaker like godt for meg, og det begynner jo å bli en vane nå, sier den høyreiste midtbanemannen, som i løpet av sitt fortsatt unge fotballiv har opplevd svært mye med Brann allerede. Ett nedrykk som svei grusomt, men så et par år med sammenhengende opptur.

  – Vi har vært i flyten lenge nå, og da snakker jeg om år. Vi har gjort det til en vane å vinne fotballkamper, og det er gjerne en trend som forsterker seg selv. Vi vet hva som skal til, og her gikk vi ut og brøt ned Tromsø akkurat slik vi hadde planlagt det, forklarer Barmen.

  Artikkeltags