20 minutters VM-pause? Hør Fotballpreik!

Fotballpreik, med Einar Lundsør, Kai Flatekvål og Jan Gunnar Kolstad.

Fotballpreik, med Einar Lundsør, Kai Flatekvål og Jan Gunnar Kolstad. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Visste du at Brann fortsatt spiller kamper? Og de vinner? BAs pod-gutter står klare til å opplyse om alt du ville og ikke ville vite.

DEL

Hør podden i bunn av saken.

Brann slo Sandefjord 1-0. Guttene i BAs Fotballpreik er selvsagt meget godt fornøyde med det, men håper at mandagens podkast er hakket mer underholdende enn Brann er for tiden.

Hva er det med denne Deyver Vega? Formspilleren har slått ut i full blomst etter en vår der det nærmest virket som om alle håp var ute. Godt hjulpet av Daniel Braatens skade og en noe vågal Lars Arne Nilsen før Viking-kampen noen uker tilbake, har costaricaneren fått en ny glød.

En ny glød har ikke Lars Bohinen fått, som får gjennomgå etter en sleivete kommentar om Branns spillestil etter det som må ha blitt opplevd som et meget surt 0-1-tap. Bedre kan det umulig være at mannen må lide seg gjennom de samme «musikalske» opplevelsene som BAs utsendte måtte i forkant av kampen på stadion i Sandefjord.

Man kommer heller ikke utenom tvilsomme klubber på nivå to i engelsk ball, Steffen Lie «Skårevik», Kaptein Sabeltann og publivet med dertil svært gunstige priser i hvalfangerbyen.

Trykk på play!

Artikkeltags