Skaff deg et nummer i Stoltzen!

Artikkelen er over 12 år gammel

Mer enn 600 bergensere står uten startnummer til Stoltzekleiven opp. Men alt håp er ikke ute!

DEL

BA, i samarbeid med arrangørklubben Varegg og Aktiv Eiendom, har fikset fem ekstra startnumre, noe som tilbys avisens lesere.

– Påmeldingen er som kjent rekordartet. Det koster bare 175 kroner for voksne og 125 for barn, men den reelle verdien av et startnummer er mye større, sier løpsleder Owen Westergård.

SMERTEGRENSE: Det ble deltakerrekord i «Verdens bratteste løp» i fjor, da 2650 tok turen.

Deltakerne starter med ti sekunders mellomrom fra ni om morgenen til seks om ettermiddagen. Det medfører at smertegrensen er 3240 påmeldte, et tall som for lengst er passert.

– Det kan kanskje åpne seg mulighet for noen hvis det kommer avbud. Men vi har et bedre påmeldingssystem enn tidligere, og jeg tror neppe det blir veldig mange som ikke stiller til start. Så godt som alle har nemlig betalt deltakeravgiften, sier Westergård som oppfordrer alle som vet at de ikke kan delta, om å gi beskjed.

FEM PLASSER: – Noen er kanskje skadet, noen reiser bort. Det er viktig at vi får melding om dette slik at andre kan slippe til.

Men her kommer også BA inn i bildet. Vi ønsker å tilby de fem plassene til folk som har en god grunn for at nettopp de skal slippe til.

Send en kort begrunnelse til stoltzen@ba.no. Vi vil dele ut ett deltakernummer hver dag fra og med mandag.

I tillegg til vinnerne vil fem andre kandidater få flotte «Stoltzen-jakker».

Artikkeltags