Fenne vil ikke svare på spørsmål om fremtiden

Hilde Fenne  endte på 54. plass på kvinnenes 10 km jaktstart i skiskyting i Holmenkollen søndag.

Hilde Fenne endte på 54. plass på kvinnenes 10 km jaktstart i skiskyting i Holmenkollen søndag. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Hilde Fenne vil ikke svare på om hun går på en ny sesong som skiskytter. Søndag ble hun nummer 54 på verdenscupjaktstarten i Holmenkollen.

DEL

Vossingen har ikke fått de resultatene hun hadde ønsket seg i vinter. Det så lovende ut med flere sterke plasseringer både i Östersund og Hochfilzen før jul, men deretter har det buttet for 25-åringen.

Søndag skjøt hun på seg sju strafferunder på jaktstarten i Holmenkollen og hadde kun to løpere bak seg på den endelige resultatlista. Med til historien hører det at vossingen startet som nummer 60 og hadde et meget vanskelig utgangspunkt.

– Det var fint å begynne med fem treff, men deretter gikk det bare nedover. Jeg hadde bra fart i sporet, og det var bra trykk i meg, men det hjelper ikke når man ikke treffer, sa Fenne til NTB.

Trøbler på skyting

Skytingen har vært 25-åringen akilleshæl i flere sesonger.

– Jeg føler jeg virkelig har gått inn for å bli en bedre skytter i vinter. Det fungerte før jul, men etterpå har jeg falt tilbake til gamle synder, sa Fenne, som ble OL-turist i Pyeongchang.

– Det gikk bra før jul, men etter det føler jeg ikke at jeg har fått til noen ting. Alt i alt er jeg skuffet, men jeg håper jeg kan avslutte bra neste helg. Det vil hjelpe på hele sesongen, sa vossingen.

Utsetter avgjørelse

– Du er ikke i tvil om du skal i gang med en ny sesong?

– Vi tar det etter sesongen, så får vi se. Jeg gidder ikke tenke så mye på neste sesong akkurat nå. Nå er jeg her, så får vi fullføre denne først, smilte Fenne i Kollen-sola.

– Det høres ikke ut som du er helt sikker?

– Jeg tar det når sesongen er slutt, gjentok vossingen.

Kommende helg avsluttes verdenscupsesongen i russiske Tjumen for Fenne og de øvrige norske landslagsløperne.

Artikkeltags