Som talentfull utøver i en OL-gren, har 18-åringen fra Søreide naturligvis en drøm om å en gang konkurrere i De olympiske leker.

– Det hadde vært sinnssykt kult. Men det er utrolig høye krav, og du må være en veldig dyktig rytter. Hvem vet, kanskje skjer det en gang senere i livet.

– Det er selvfølgelig et mål, men det er et veldig stort mål å komme til OL. Jeg tror at så lenge man vil det nok, så kan man klare det, sier 18-åringen.

Treneren, Amund Eide i Bergen Rideklubb, påpeker at en eventuell OL-deltakelse uansett ligger en del år frem i tid for tenåringen.

– Blant de beste

– Men hun er blant de beste på sitt aldersnivå. Ingenting er umulig, men hun må først bevise at hun er god nok. Hvis hun jobber hardt tre–fire år til, så får vi se hvor det bærer, sier Eide.

Forrige helg vant Torsvik Nielsen gull i junior-NM innendørs. Med hesten Speik var hun den eneste deltakeren som gjennomførte de tre omgangene uten noen feil. Dermed forsvarte hun gullet fra samme konkurranse i fjor.

– Jeg var den eneste feilfrie av 67 ryttere. Det var mange flinke ryttere der, så det synes jeg er kult, sier Torsvik Nielsen.

Hun mener nøkkelen var at hun klarte å holde hodet kaldt og ikke ble for nervøs.

– Banen ble laget vanskelig for å skille klinten fra hveten. Det er et av de mest krevende innendørs juniormesterskapene jeg har sett på mange år. Det var kun Karoline som klarte å ri feilfritt i et sterkt felt. Det var en enorm sterk prestasjon, sier trener Eide.

Ambisiøs utøver

Torsvik Nielsen har organiserte treninger to ganger i uken, men er i stallen hver eneste dag. Treneren beskriver henne som en ambisiøs utøver.

– Hun er veldig seriøs og dedikert. Hun kan nesten se litt sur ut, for hun er så fokusert og lever seg inn i det hun gjør. Hun har en evne til å fokusere riktig og konsentrere seg om det hun skal, sier treneren.

Torsvik Nielsen er ferdig i juniorklassen etter denne sesongen. Da skal hun over i klassen ungrytter.

Hun var i fjor med på BAs kåring av Hordalands største idrettstalenter.