Gå til sidens hovedinnhold

Fikk seiersdrømmen knust

Artikkelen er over 3 år gammel

Deep Sea Dream leverte et sterk innsats i Kristen T. Gundersens æresløp lørdag, men måtte likevel nøye seg med tredjeplass og 25 000 kroner innkjørt i den 150. starten.

Kristiansand: Deep Sea Dream er den fantastiske historien om hesten som har travet inn over to millioner kroner til sine entusiastiske eiere Bente og Ove Georg Hvidsten fra Alversund. De hadde håp om at han skulle ta sin 40. seier på Sørlandets Travpark, men slik skulle det ikke gå.

Slått av en annen bergenser

Med storfavoritten Donatomite og Frode Hamre i tet, ble ikke løpsopplegget slik trener Gaute Lura og kusk Svein Ove Wassberg hadde drømt om på forhånd. I stedet for rekordtempo ble det et lureløp med dårlig fart.

Les også

Pengemaskinen som hater regn

–  Jeg synes Deep Sea Dream gjør et fantastisk løp, men utgangsposisjonen ble avgjørende. Lederhestene får lure unna en halvrunde i «kaldblodstempo», og da blir det for langt fram. Deep Sea Dream avsluttet i verdensrekordtempo, men må ut i tredjespor mens de andre ligger i førstespor. Det går bare ikke, sier Lura til BA.

Sverige neste

Han henger imidlertid ikke med hodet. Neste start kan bli mot de svenske elitehestene i Örebro.

– 20. oktober har jeg plukket ut et eliteløp i Sverige. Han er ikke noe dårligere enn dem, men vi må ha flaks i sportrekningen. Da kan alt skje, mener Lura.