Trenere i teten

Nyborg-trener Ivar Bakken.

Nyborg-trener Ivar Bakken. Foto:

Artikkelen er over 10 år gammel

Nyborg-trener Ivar Bakken leder kåringen av Årets sportsnavn.

DEL

Både Nyborg-trener Ivar Bakken og Fyllingen-trener Anders Fältnäs håver inn stemmer i BAs kåring av Årets sportsnavn.

Proffbokser Cecilia Brækhus har også fått mange stemmer.

Men hvem som blir Årets sportsnavn er foreløpig ikke avklart. Du kan være med og påvirke utfallet ved å gi din stemme.

Kandidatene er:

CECILIA BRÆKHUS

Har slått seg inn i den norske idrettseliten, med mesterbelter i to forbund. Fortsatt ubeseiret som bokseproff, og nærmer seg stadig en skikkelig mesterfight mot amerikansk motstand.

ANDERS FÄLTNÄS

Hentet historiens første eliteseriegull i håndball til Fyllingen, det første i Bergen siden BSI vant i 1969! Tok laget ut i Mesterligaen. Første del av denne sesongen har ikke vært like bra.

ERIK HUSEKLEPP

Har vært en åpenbaring for Brann i år. Driblefanten har også blitt en målscorer, og puttet hele 15 for rødtrøyene i serien. Vi er heldige hvis vi får beholde ham i Bergen til neste år!

FREDRIK MOHN

Trener for en av de beste syklistene i verden i år. Under Mohns kyndige veiledning har Edvald Boasson Hagen blant annet vunnet en etappeseier i Giro d’Italia og brosteinsklassikeren Gent-Wevelgem.

TROND NYMARK

2. plassen på femmilen i Berlin er den beste bergenske VM-plassering i friidrett noensinne. Viste at mange år med hardt arbeid betaler seg, og slo tilbake etter flere år med skuffende mesterskap.

ISABELLE PEDERSEN

Vant VM-gull i U18-klassen og EM-sølv i U20-mesterskapet på 100 meter hekk denne sesongen, til tross for at hun bare er 17 år gammel. Bedre enn hva Christina Vukicevic var på samme alder.

RENATE URNE

Seriemester i håndball med HSC Leipzig. Spilte også europacupfinale for sin tyske klubb. Har gjennom godt forsvarsspill klart å kjempe seg inn på landslaget, og fikk plass i Norges tropp i VM.

IVAR BAKKEN

Etter tre tiår som trener i BSI, Ulriken og Nyborg, har Ivar Bakken fremdeles evnen til å hente gull til Bergen. Landets kanskje seigeste toppserietrener har bygd opp et nytt mester­lag i volleyball i Nyborg.

MARCO ELSAFADI

Vant NM-gull med Ulriken. I juli ble basketballspilleren rammet av det sjeldne syndromet Guillain-Barré, som gjorde at han ikke kunne gå. Nå er han tilbake på beina.

MAREN MJELDE

20-åringen har i flere sesonger vært en viktig spiller for Arna-Bjørnar. Denne sesongen har hun etablert seg på det norske landslaget, og var en viktig brikke da laget tok bronse i fotball-EM.

DIN EGEN KANDIDAT?

SLIK STEMMER DU:

SEND DIN STEMME TIL SPORTSNAVN@BA.NO

Artikkeltags