– Men egentlig er jeg fornøyd med min egen innsats. Jeg synes jeg spilte en god kamp, legger den sympatiske basketveteranen til.

Den norsk-amerikanske 33-åringen har spilt i Norge siden 1994. I Bergen har han de siste fem årene spilt for Bergen Bulldogs og Frøya Ambassadors. Her fant han også sin kone Catharina, som også spiller basket.

Men det ble aldri sentimentalt da slutten var et faktum i den tredje semifinalen mot Asker.

– Jeg er egentlig av den sentimentale typen. Eller jeg var i hvert fall det. Kanskje jeg er kommet over det, undrer Greg.

– Noen tårer ble det i hvert fall aldri. Men siden det var min siste kamp, kan jeg tenke meg å få den på DVD, sier han.

FAMILIE FORAN FEST

– Når jeg kommer hjem skal jeg kose med min kone og sønn. Så spennende lever jeg. Avskjedsfesten får eventuelt komme senere.

Det ble sesongens siste kamp for Frøya også. Det tredje strake semifinaletapet mot Asker medførte bronse til Dalens lange menn i sluttspillet.

Trener Terje Osland fikk ikke sett de to siste periodene, ettersom han var henvist til garderoben for munnbruk mot dommerne.

– Det rablet litt for meg på grunn av noen dommeravgjørelser. Nå har jeg erfart det også, kommenterer han.

– Jeg skulle bare fått det litt tidligere.

For etter at Osland ble bortvist fra trenerbenken, begynte Frøya å spille. Men selv om Greg Knudson mener de hadde en sjanse på slutten, var avstanden opp til Asker for stor til at det ble virkelig spennende. I hvert fall så lenge Marco Elsafadi misset enkle layups midt i den hektisk sluttspurt.

SPILLERJAKT I ØST

Nå skal Osland til Litauen for å finne en erstatter for Knudson. Frøya er i samtaler med alle spillerne bortsett fra Knudson og Johan Inge Fauske, som også gir seg. Nå kommer evalueringen av hva som har skjedd med grunnseriemesterne etter nyttår.

– Vi skal gå gjennom hva som har gått galt. Det store spørsmålet er hvorfor vi falt slik sammen, sier Osland som allerede har stilt som krav at de skal ha mer ressurser og flere spillere i stallen for at han skal fortsette.

– Men sesongen sett under ett er ikke ille. Vi vant grunnserien, og vi tok bronse i sluttspillet. Det eneste som ikke er bra, er måten bronsen kom på.