– Tuller du med meg?

Farsen om en kamp mellom de to beste kvinnebokserne i weltervektklassen ser ut til å fortsette for Cecilia Brækhus.

Farsen om en kamp mellom de to beste kvinnebokserne i weltervektklassen ser ut til å fortsette for Cecilia Brækhus. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Cecilia Brækhus fikk et nytt Holly Holm-sjokk.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Den uendelige farsen om en kamp mellom den bergenske boksedronningen og amerikanske Holly Holm har fått enda et nytt kapitel.

Brækhus og hennes management i Team Sauerland har lenge håpet på en tittelkamp mot Holm i juni, men nå ser det ut å gå i vasken igjen.

For nå har amerikanerens management offentliggjort at Holm skal bokse mot Mary McGee, med ett tap på sine 20 kamper, den 11. mai i Holms hjemby Albuquerque.

OPPGITT PÅ TWITTER

Brækhus postet linken til tin nyhetssaken på sin Twitter-profil tirsdag formiddag, der hun skrev kommentaren:

«Are you kidding me?»

Planen var at Brækhus skulle møte Holm etter møtet med Mia St. John den 13. april i danske Frederikshavn.

BEHOLDER HÅPET

– Jeg er ikke overrasket, men samtidig veldig skuffet. Vi har jaget Holm i to år, og hadde håpet på en kamp denne sommeren. Med hennes nye kampdato ser det vanskelig ut med en kamp i juli, men vi gir oss imidlertid ikke, forsikrer Brækhus til BA.

– Innstilling min er at jeg vil møte og slå de aller beste i verden, for å bevise at jeg er verdens beste bokser, kilo for kilo, legger hun til.

Brækhus' promotor Nisse Sauerland har fortsatt troen på at det blir et mestermøte mellom Holm og Brækhus.

– ET KRAV OM KAMPEN

– De har tidligere fått et av de beste tilbudene som noensinne har vært gitt i kvinneboksingens historie, og vi jobber fortsatt for å få til en kamp mellom Holm og Cecilia. Det er derfor litt tidlig å konkludere med at de to ikke vil møtes. Slik jeg ser det har ikke Holm og folkene hennes noe sted de kan gjemme seg lenger, men må stille til en kamp mot Cecilia, sier promotoren til BA.

Sauerland mener at boksefansen krever en kamp mellom de to beste kvinnelige bokserne i weltervektklassen:

– Fans fra hele verden, alt fra Norge til Tyskland, mellom-Amerika og USA, krever en kamp mellom Cecilia og Holly Holm. av hensyn til både dem, og de to bokserne, må vi få arrangert denne kampen, mener han.

Artikkeltags