Har én seierssjanse igjen: – Vi går for å vinne serien

TIF Vikings trener Ivar Bakken (i midten) og hans volleyballspillere går nå for å vinne serien. Det er siste mulighet til å få med seg en pokal denne sesongen.

TIF Vikings trener Ivar Bakken (i midten) og hans volleyballspillere går nå for å vinne serien. Det er siste mulighet til å få med seg en pokal denne sesongen. Foto:

Torsdag røk volleyballherrene til TIF Viking ut av europacupen. Nå går de for å vinne sluttspillet i serien.

DEL

De siste sesongene har TIF Viking vunnet det meste det er mulig å vinne for et norsk volleyballag. Denne sesongen har det endret seg stort.

De har røket ut av både NM, Champions League og europacupen. Derfor blir det ekstra viktig for laget å prestere i serien. Der ligger de foreløpig på en 2.-plass bak suverene Koll.

– Vi vil gå for å vinne hele serien, men det kan bli vanskelig å vinne grunnserien, tror trener Ivar Bakken.

Han tror at Kolls forsprang på fire poeng vil bli nærmest umulig for hans mannskap å ta igjen.

– Koll har ikke tapt en eneste kamp ennå, og de har slått både oss og Førde to ganger i år. I tillegg har vi vanskelige kamper igjen, forklarer treneren.

Les også: Nå er ikke Viking Norges beste

Hvilte spillere

Målet er derfor å beholde 2.-plassen slik at de går direkte videre til en semifinale i sluttspillet.

Lørdag slo de Tromsø 3–0 på bortebane. Det er et lag de tidligere har slitt mye med.

– Vi har tapt der de siste gangene, så den kampen gikk overraskende greit. Vi valgte også å hvile noen av våre erfarne spillere etter europacupkampen på torsdag. Det var greit at de mindre erfarne fikk vist hva de er gode for, mener treneren.

Artikkeltags