TIF Viking røk ut av europacupen

TIF Viking tapte 1-3 mot bulgarske Neftohimic Burgas i går kveld og er ute av europacupen. Arkivfoto: Emil Weatherhead Breistein

TIF Viking tapte 1-3 mot bulgarske Neftohimic Burgas i går kveld og er ute av europacupen. Arkivfoto: Emil Weatherhead Breistein

Europacup-eventyret for volleyballherrene til TIF Viking er over etter at de tapte returoppgjøret mot bulgarske Burgas i 8-delsfinalen i CEV Cup torsdag kveld.

DEL

Like før jul møtte TIF Viking de bulgarske seriemestrene Neftohimic Burgas i Sotra Arena for første oppgjør i 8-delsfinalen i CEV Cup, europacupens nest høyeste nivå.

Det endte med 1-3-tap og et svært vanskelig utgangspunkt foran torsdagens returmøte i Bulgaria.

Vant første sett

Likevel startet det godt for bergenslaget i den andre kampen. De vant første sett 25-22, men deretter viste motstanderne hvem som var sterkest.

Burgas vant de påfølgende settene 25-19, 25-19 og 25-16. Dermed ble det et nytt 1-3-tap for TIF Viking, som må spille resten av sesongen mot norsk motstand.

Dermed får TIF Viking tid til å konsentrere seg om seriespillet her hjemme resten av sesongen. Der ligger de på en foreløpig 2.-plass. Allerede på lørdag venter en ny kamp når laget reiser til Tromsø for en ny seriekamp.

Kampfakta

CEV-cupen volleyball menn, åttedelsfinale 2. kamp:

Neftohimic Burgas - TIF Viking 3-1 (6-2 sammenlagt)

(22-25, 25-19, 25-19, 25-16)

Artikkeltags