Viking og Gimle på tabelltopp!

Kristian Bjelland (i midten) og resten av volleyballherrene kunne juble etter en ny seier mot Askim lørdag. Her fra Champions League-oppgjøret mot franske Chaumont.

Kristian Bjelland (i midten) og resten av volleyballherrene kunne juble etter en ny seier mot Askim lørdag. Her fra Champions League-oppgjøret mot franske Chaumont. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Bergen har overtatt tabelltoppen både i volleyball og basketball.

DEL

TIF Vikings volleyballherrer reiste lørdag til Askim for en ny seriekamp etter Champions League-tapet onsdag. Det endte med 3-0-seier og en etterlengtet opptur etter et overraskende tap mot Koll forrige helg.

Dermed har volleyballherrene til TIF Viking plassert seg helt på toppen av tabellen – med en kamp mer spilt enn de fleste vel å merke.

For kvinnene ble det en kjedeligere dag på jobben. Mot NTNUI måtte de til slutt gi tapt 2–3 på hjemmebane etter fem jevne sett. Etter fire kamper har de plassert seg på en foreløpig 4.-plass.

Gimle på tabelltopp

Også i herrenes eliteserie i basketball er det et Bergen-lag på toppen. Etter 96-72-seieren over Bærum topper Gimle tabellen med syv strake seiere, med Fyllingen på 2.-plass. Frøya vant 93-75 over Nidaros lørdag.

I BLNO kvinner tapte Ulriken Eagles 46-67 på hjemmebane mot Ullern.

Sigurd Lorange (rød) og Gimle topper BLNO menn.

Sigurd Lorange (rød) og Gimle topper BLNO menn. Foto:

Artikkeltags