Anders Mol signerte for belgisk toppklubb

Fra strand til Hall: Anders Mol (19). FOTO: Privat

Fra strand til Hall: Anders Mol (19). FOTO: Privat

Artikkelen er over 2 år gammel

Den 19 år gamle volleyballspilleren fra Strandvik i Fusa er klar for den belgiske storklubben Noliko Maaseik.

DEL

Anders Mol er mest kjent som sandvolleyballspiller, der han blant annet har vunnet to gull i U20-EM, men nå skal han spille innendørs for den belgiske toppklubben.

– Jeg spilte U20-EM-kvalifisering innendørs i vinter. De så på statistikken at jeg hadde mange legg, noe som indikerer at jeg var en viktig spiller for det laget. Så kontaktet de meg, jeg sendte over noen videoer av meg selv og så ballet det på seg, forklarer Mol.

LES OGSÅ: Klar for nytt proffeventyr

19-åringen signerte i juni, og flytter til Belgia i slutten av august. Mol mener det vil være et naturlig mål for klubben å gå for gull i den hjemlige serien.

– Det er en veldig merittert klubb som har gode resultater bakover i tid og skal delta i Champions League i år. De har hentet mange nye og unge spillere og en ny trener fra Argentina, som er en av de beste trenerne i verden. Det blir veldig kult, tror Mol.

LES OGSÅ: – Har vært uheldig

Han legger ikke sandvolleyballkarrieren på hyllen, selv om han nå signerer proffkontrakt med en klubb som spiller innendørs.

– Jeg tror jeg kommer til å gå tilbake til sandvolleyball etter hvert, det er der jeg har alle målene mine. Jeg vil spille i et OL, sier Mol.

Artikkeltags