Vurderer å flytte til Tyskland

Artikkelen er over 13 år gammel

Selv om Kjersti Tysse Plätzer torsdag undertegnet ny samarbeidsavtale med en av sine største sponsorer til etter OL i 2008, er det mulig hun snart flytter hele familien til Tyskland.

DEL

For nå er ektemannen Stephan Plätzer tilbudt en trenerjobb for en stor tysk klubb.

– Han vil ha hele 39 trenere under seg om han takker ja, forteller Kjersti. Hun legger ikke skjul på at tilbudet frister. For i fjor sa nemlig Olympiatoppen opp alle sine trenere, Stephan Plätzer inkludert.

– Vi vil helst være i Norge, men her er det snakk om penger. Stephan bør ha fulltidsjobb for at dette skal gå rundt, forklarer Kjersti.

– SKAL BLI MER GUTT

Innen slutten av måneden håper ekteparet på en avklaring, men avtalen med Adecco ryker ikke om de velger å flytte.

– Nei, vi vil ha Kjersti med uansett. Vi signerer avtalen nå for å signalisere dette, og for å bidra til at de kan bli her i landet, sier konsernsjef Per-Arne Gulbrandsen til BA.

Kjersti har allerede en kontordag i uken hos firmaet, som hun har hatt en avtale med siden 2001. Den nye avtalen er større enn den forrige, og Guldbrandsen synes ikke det er spesielt å satse firmapenger på noe så smalt som kappgang.

– Nei, her handler det om måten hun fremstår. Hun er svært grundig i sine forberedelser, og hun presterer.

– Det handler også om hennes rolle i bedriften. Dette er ikke sponsing, det er samarbeid. Hun jobber allerede for oss, og har ikke bare raske bein, men også et hode der det går unna, smiler han.

Om to uker er Kjersti tilbake i full trening igjen etter fødselen i sommer. Hun har trent gjennom hele graviditeten, og gleder seg til å gi full gass.

– Jeg skal trene tøffere, bli mer gutt. Jeg er mer tent enn noen sinne, avbrekket har gjort meg utrolig godt, stråler hun.

Artikkeltags