(Nettavisen)

Brann er ubeseiret i elleve eliteseriekamper på rad mot Aalesund (7-4-0), men i treningskamper viser tallene en helt annen historie.

Oddsen på Brann-seier mot Aalesund synker. Sjekk oddsen her

Brann har siden 2005 spilt ni treningskamper mot Aalesund, men de har kun vunnet tre av dem.

Statistikken viser at bergenserne har en vanskelig oppgave foran seg torsdag ettermiddag. De har nemlig bare vunnet én av de siste seks treningskampene mot sunnmøringene.

Seieren kom i mars i fjor.

Norsk Tipping har satt ned oddsen på Brann-seier mot Aalesund. Noe som tyder på at flere en Sportspills oddstipser tror på bergenserne. Oddsen på at Brann vinner treningskampen mot Aalesund har rast fra 1,80 i dag tidlig til 1,35 klokken 12.55. En drøy time før kampstart er oddsen økt litt igjen til 1,55. Det gjør at vi har justert oddstipset vårt.

Brann - Aalesund

Odds: Brann vinner med to måls margin eller mer - 2,45 i odds

Kampstart torsdag 9. februar kl. 16.00

Spillestopp kl 15.59

Marbella

Kampen kan sees på Direktesport Skaff deg tilgang her

Vi tror at Brann vinner med to måls margin eller mer. Det spiller du på her til 2,45 i odds

Det er 61 dager til det braker løs i Eliteserien. I mellomtiden må vi nøye oss med treningskamper. Både Brann og Aalesund spiller sin andre treningskamp torsdag.

I den første treningskampen lørdag, vant Brann overbevisende 5-3-seier over Hammarby. Brann viste bra takter i kampen mot svenskene.

De bygget opp mange flotte angrep, med hurtige og lekne kombinasjoner, og press-spillet fungerte perfekt. Hammarby, som endte på tredjeplass i Allsvenskan sist sesong, fikk kjørt seg skikkelig. Spiller Brann med samme intensiteten i torsdagens kamp vil Aalesund få problemer.

Her ser du treningskampen mellom Aalesund og Brann fra torsdag kl. 16.00

Branns kaptein Sivert Heltne Nilsen var involvert i det meste i årets første treningsmatch. Han kjeftet og smelte i kjent stil, scoret mål og delte ut noen susende taklinger. Torsdag møter han pappa og tidligere Brann-trener Lars Arne Nilsen. For første gang.

Nilsen har møtt Brann to ganger tidligere som trener. Han slo dem 3-1 i semifinalen i cupen som Hødd-trener i 2012, men da han ledet Aalesund mot Brann i 2020 endte det med 1-3-tap.

Gjør endringer på laget

Aalesund vant i likhet med Brann den første treningskampen sin, men de møtte betydelig svakere motstand enn bergenserne. De slo Hødd 2-1.

Selv om Aalesund har fått inn flere nye spennende spillere i John Kitolano (Odd), Moses Ebiye (Tromsø), Amidou Diop (Kristiansund) og Kasper Lunding (Heracles Almelo), tror vi Brann vinner torsdagens treningskamp.

Her ser du treningskampen mellom Aalesund og Brann fra torsdag kl. 16.00

Brann-trener Eirik Horneland gjør tre endringer på laget som banket Hammarby i årets første treningskamp.

Eirik Holmen Johansen får sjansene mellom stengene istedenfor Mathias Dyngeland, Fredrik Pallesen Knudsen dytter nykjøpet Japhet Sery Larsen ut av midtforsvaret og Niklas Jensen Wassberg kommer inn for Felix Horn Myhre på midten. Det betyr at Ole Didrik Blomberg og Bård Finne, som sto bak tre av fem Brann-mål i 5-3-seieren over Hammarby, får tillit fra start igjen.

Disse elleve starter for Brann, ifølge Bergensavisen (4-3-3): Eirik Holmen Johansen - Svenn Crone, Fredrik Pallesen Knudsen, Ruben Kristiansen, David Wolfe - Mathias Rasmussen, Sivert Heltne Nilsen, Niklas Jensen Wassberg - Ole Didrik Blomberg, Bård Finne, Niklas Castro.

Det virker som Brann er kommet langt i sesongforberedelsene, og det de viste mot Hammarby var svært oppløftende. Ja, vi vet at det var en treningskamp, men likevel. Vi tror Brann vinner mot Aalesund torsdag.

Vi tror at Brann vinner med to måls margin eller mer. Det spiller du på her til 2,45 i odds