(Nettavisen)

Intility Arena. Det er et banenavn som får det til å gå kaldt ryggen på enhver Brann-supporter.

Vi tror ikke Brann vinner. Det spiller du på her til 3,65 i odds

Bergenserne har nemlig tapt samtlige seks kampene de har spilt på Intility Arena. Fem ganger mot Vålerenga, og i desember tapte de nedrykkskvaliken mot Jerv. Det sto riktig nok uavgjort etter 90 minutter, men Brann tapte på straffespark.

Lørdag er Brann tilbake på mareritt-banen.

Denne gangen møter bergenserne KFUM i åttendedelsfinalen i cupen. Det kan bli en ny nedtur.

KFUM - Brann

Odds: Uavgjort - 3,65 i odds

Kampstart lørdag kl. 15.00

Spillestopp kl 14.59 Live odds etter kampstart

Intility Arena

Kampen kan sees på NRK Nett-TV

Vi tror at det står uavgjort etter 90 minutter. Det spiller du på her til 3,65 i odds

Brann er naturlig nok favoritter mot KFUM i åttendedelsfinalen i cupen, men resultatene i treningskampene gir ikke grunn til å plassere penger på Brann til 1,90 i odds.

Uten seier i treningskamper

Brann har fortsatt til gode å vinne en treningskamp i vinter. De spilte 1-1 mot Åsane, tapte 1-3 mot Start og i generalprøven før cupkampen mot KFUM spilte Brann 0-0 mot opprykksrival Stabæk i Spania.

Den kampen viste at Brann offensivt fortsetter der de slapp i fjor. De skaper sjanser, men klarer ikke å sette dem i mål.

Lørdag kan DU vinne ca. 14 millioner i Lotto. Legg din kupong her før 18.00

Bård Finne var to ganger alene med keeper, men klarte ikke å få ballen i mål. Det første forsøket gikk rett på keeper, det andre i tverrliggeren. Han hadde ytterligere to gode muligheter helt på tampen, men det ville seg ikke.

Det var likevel noen positive tendenser.

Brann holdt endelig nullen, og hadde egentlig ganske god kontroll på Stabæk som i utgangspunktet skal være en av Branns største konkurrenter i opprykkskampen.

Svenn Crone og Andreas Skovgaard ble hevet rett inn i laget. De danske nykommerne viste fra første sekund at de kan bli nyttige tilvekster.

I tillegg skapte Brann klart mest. Det spørs likevel om det er nok til å slå KFUM på mareritt-banen, Intility Arena.

Toppscoreren forsvunnet

KFUM gjorde en fin sesong sist når de ble nummer 5 i OBOS-ligaen før de slo både Sogndal og Fredrikstad i playoff før de til slutt røk mot Jerv. Likevel ble det en fin avslutning, og når de i tillegg slo ut Kristiansund 3-1 i forrige runde har de gjort en fin figur på flere plan.

Treningskampene har også gitt fire seire før de ble rundspilt av Sarpsborg 08 sist og tapte 2-5. De har mistet fjorårets toppscorer Alagie Sanyang. Han scoret 21 mål på 64 kamper i Kåffa-drakten. Denne sesongen skal han spille for en av opprykksfavorittene i OBOS-ligaen: Start. De har fått inn hurtigtoget Fredrik Brustad fra Mjøndalen og en spennende midtstopper Momodou Lion Njie fra Moss.

Brann rykket ned til OBOS-ligaen etter å ha tapt nedrykkskvaliken mot Jerv i desember, og flere nøkkelspillere fra sist sesong har forlatt Bergen. Blant andre Petter Strand, Daniel Pedersen og Robert Taylor. Det er kommet inn flere nye ansikter på Stadion, men det kan ta litt tid å få det nye mannskapet samspilt. Sånn sett kommer denne cupkampen litt tidlig.

Det gjør at vi er skeptisk til å sette penger på Brann-seier. Vi tror Brann prioriterer å være best mulig forberedt til seriestarten, og laget trenger mer tid til å finpusse formen.

Vi tror det blir en jevnspilt kamp i Oslo, og at det kan bli ekstraomganger igjen på Intility Arena lørdag. Hvem som vinner dem er vi

Vi tror at det står uavgjort etter 90 minutter. Det spiller du på her til 3,65 i odds