(Nettavisen)

Under Jürgen Klopp har Liverpool vist feiende flott angrepsfotball, og de har scoret haugevis med mål på Anfield.

Men så i desember sa det plutselig stopp.

Utrolig nok har ikke Liverpool scoret mer enn to ganger på Anfield siden 16. desember.

Klopps mannskap har faktisk spilt elleve timer og 48 minutter uten å score et spillemål i Premier League på Anfield.

Lørdag er det ca 14 millioner kroner i Lotto-potten.

Sadio Mané scoret i 1-1-kampen mot West Brom, mens Mohamed Salah satte inn et straffespark mot Manchester City.

De har i denne perioden fem tap, uten å score, og en 0-0-kamp mot Manchester United.

Men vi tror Liverpool lørdag tar sin første seier på Merseyside på snart fire måneder. Sist Liverpool vant på Anfield i Premier League var mot Tottenham (2-1) 16. desember.

Liverpool - Aston Villa (Pause/fulltid dobbel) - U/H 4,20 (spillestopp lørdag kl. 15.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Liverpool har ikke vunnet på de åtte siste hjemmekampene i Premier League, hvorav seks er tapt.

De har ikke opplevd en lenger rekke uten seier i toppdivisjonen siden 1951-1952-sesongen. Den gangen spilte de ti kamper på rad uten seier. Vi tror Klopps menn snur den dårlige hjemmetrenden lørdag.

Ifølge Liverpool Echo hintet Jurgen Klopp på fredagens pressemøte at han ville gjøre en del endringer på Liverpool-laget til lørdagens Premier League-kamp mot Aston Villa

Liverpool kan klatre opp på fjerdeplassen, iallfall midlertidig, om de tar sin fjerde Premier League-seier på rad lørdag.

Kampen mot Villa er den tredje av seks på 22 dager i løpet av en hektisk april-måned for Klopps mannskap, som tapte 1-3 i den første Champions League-kvartfinalen mot Real Madrid tirsdag.

Lørdag er det ca 14 millioner kroner i Lotto-potten.

- Gjør endringer på laget

Klopp innrømte på pressemøtet at flere av spillerne hans fortsatt kjente Real Madrid-kampen i beina. På spørsmål om det kunne bli noen fravær lørdag, svarte han følgende:

- For å være helt ærlig, så vet jeg ikke ennå. Vi spilte kamp på tirsdag, føy hjem på onsdag, trente i går (torsdag). Noen spiller merker fortsatt kampen i beina. Ingen spillere er skadet.

Thiago Alcantara, Xherdan Shaqiri og Roberto Firmino kom alle inn fr benken i Spania, mens Curtis Jones, James Milner og Alex Oxlade-Chamberlain er også aktuelle for en plass i startelleveren.

Her finner du hele oddsprogrammet.

Ifølge thisisanfield.com kan Liverpool komme til å gjøre fire endringer på laget siden de møter Real Madrid allerede onsdag.

Sannsynligvis starter Alisson, Trent Alexander-Arnold, Nat Phillips og Ozan Kabak, men Andy Robertson kan muligens bli hvilt. Det betyr i så fall at James Milner kan få sjansen.

På midtbanen blir Naby Keita trolig vraket til fordel for Thiago. Curtis kan også få sjansen på bekostning av Georginio Wijnaldum, men det er litt mer usikkert.

Roberto Firmino var savnet i midtuken, og han kan komme inn istedenfor Sadio Mane som er ute av form.

Villa mangler stjernen

Aston Villa mangler viktige Jack Grealish, og det betyr at Dean Smith kan stille med de samme elleve som startet mot Fulham sist.

Da Liverpool møtte Villa tidligere denne sesongen fikk vi de første signalene på at Liverpool kom til å få problemer med å forsvare ligatittelen. De startet kampen på Villa Park med Virgil van Dijk og Joe Gomez i midtforsvaret, likevel tapte de 2-7.

Liverpool gikk på sitt største ligatap siden 1963. Det var en dag Liverpool helst vil glemme.

Nå trenger Liverpool en seier på hjemmebane. De trenger den gode følelsen før returmatchen mot Real Madrid førstkommende onsdag, og enda viktigere, for å henge med i kampen om den viktige fjerdeplassen.

Her finner du hele oddsprogrammet.

Villa vil gi dem kamp. De har holdt nullen i åtte bortekamper i Premier League denne sesongen. Det er flest i divisjonen, og det er også en klubbrekord. Men vi tror ikke de klarer å holde nullen i 90 minutter på Anfield lørdag.

Det har stått uavgjort til pause i seks av de ti siste Premier League-kampene til Liverpool, og Klopps menn har ikke ledet til pause i de ti siste kampene.

Aston Villa har kun ligget under til pause i én av de siste syv bortekampene i ligaen, men i tre av kampene har det stått uavgjort etter de første 45 minuttene. At det står uavgjort til pause, men at Liverpool vinner etter 90 minutter virker å være et svært sannsynlig utfall. U/H-spillet gir 4,20 i odds. Det synes å være et greit spill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset