Gå til sidens hovedinnhold

27-åring vant 2,1 millioner

Artikkelen er over 1 år gammel

John Alexander Storø ble lørdag den første tippemillionæren i nye Orkland kommune.

(Nettavisen)

Lørdag fikk John Alexander Storø fra Orkland telefonen som alle venter på. 27-åring ble lørdagens Joker-kandidat. Han hadde allerede sikret seg inngangssummen på 436 000 kroner. På toppen av premiestigen ventet over 2,1 millioner kroner.

Onsdag er det ca 245 millioner i Vikinglotto-potten. Lever kupongen din her!

John Alexander var på vei hjem fra en seks timers fjelltur med familien da spillselskapet på Hamar tok kontakt.

- Så fantastisk, dette var veldig artig, sa han til Norsk Tipping.

April er en lykkemåned

Det ble en drømmedag for 27-åringen fra Trøndelag som gjorde de riktige valgene og klatret til topps av premiestigen og stakk av med nøyaktig 2 181 000 kroner. Dermed ble han tidenes første tippemillionær fra den nye kommunen i Trøndelag. Orkland er en kommune i Trøndelag som ble etablert 1. januar 2020 ved sammenslåing av Orkdal, Meldal, Agdenes og en del av Snillfjord kommune.

27-åringen ble den andre millionvinneren fra distriktet. En kvinne fra Agdenes vant 1,3 millioner i 2013. Tilfeldighetene vi ha det til at hun også vant i april-måned.

- Nå blir det både sjampanje og hus. Jeg må innrømme at jeg er litt skjelven nå, men det er veldig artig. Det er ikke hver dag en vinner over to millioner, sa den ferske Joker-millionæren til Norsk Tipping.

Onsdag er det nye muligheter til å vinne i Joker. Du kan også bli trukket ut som Joker-kandidat. Da ligger det ca. 1,3 millioner kroner klare og venter en heldig Joker-vinner.

Kanskje det er din tur neste gang? Spill Lotto og Joker her.

Vinnersannsynlighet Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 500.000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut er ca. 1:500.000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 350.000, som da gir en vinnersannsynlighet på ca. 1:350.000. Les mer om vinnersannsynlighet for Joker her.

Antall premieutbetalinger totalt i 2019: 3 331 463

Antall førstepremieutbetalinger i 2019: 104

Antall millionærer i 2019: 73

Høyeste premieutbetaling i 2019: 5 860 000 kr

Kommentarer til denne saken