(Nettavisen)

For første gang på 436 dager vil Manchester United spille med supportere tilbake på tribunen på Old Trafford. Inntil 10.000 fans får slippe inn på Drømmens teater.

Onsdag er det ca 270 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Det er fremdeles langt fra den uovertrufne atmosfæren som en fullpakket Old Trafford med 76.000 tilskuere skaper, men etter å ha blitt tvunget til å se Premier League-kamper fra stuen denne sesongen, er United-supporterne tilbake til den siste hjemmekampen denne sesongen.

Sist gang De røde djevlene spilte med publikum på tribunene var 8. mars i fjor. Da vant Manchester United 2-0 mot byrival Manchester City på Old Trafford.

Vi tror også Ole Gunnar Solskjærs mannskap vinner mot Fulham.

Manchester Utd - Fulham (Over/Under ant. mål fulltid H-lag 2.5) - Over 2,15 (spillestopp tirsdag kl. 18.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Manchester United forbereder seg til Europa League-finalen, og Ole Gunnar Solskjær vil nok en gang rotere på laget. Etter et beinhardt kampprogram med fire kamper på åtte dager, vil nordmannen trolig bruke kampen mot et allerede nedrykksklart Fulham-lag til å hvile spillere.

Onsdag er det ca 270 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Avis: - Gjør tre endringer på laget

Siden United-kapteinen Maguire skadet ankelen mot Aston Villa, har Solskjær brukt forskjellige par i midtforsvaret.

Eric Bailly, Victor Lindelöf og Axel Tuanzebe har allerede fått forsøke seg. Ifølge lokalavisen Manchester Eveing News vil Lindelöf og Tuanzebe starte som midtstoppere tirsdag. Etter å ha båret kapteinsbindet mot Leiceter sist helg, vil den erfarne midtbanespilleren Nemanja Matic gå inn for Fred som en av tre endringer på laget fra 2-4-tapet mot Liverpool. Dean Henderson ligger an til å beholde keeperplassen på bekostning av David de Gea.

At Manchester United vinner mot Fulham gir 1,35 i odds

Mason Greenwood har scoret åtte mål på de siste tolv kampene for United i alle turneringer, men unggutten måtte starte på benken mot Liverpool. Mot Fulham kan han komme inn å gi Edison Cavani et lite pusterom.

Manchester Evening News mener United stiller med dette laget mot Fulham (4-3-3): Henderson; Wan-Bissaka, Lindelof, Tuanzebe, Shaw; McTominay, Matic, Fernandes; Rashford, Greenwood, Pogba.

Får tilbake to spillere

Tirsdag er det store spørsmålet om Manchester United klarer å slå tilbake etter 2-4-tapet mot erkerival Liverpool, og samtidig sikre andreplassen i Premier League.

Tre poeng vil gjøre at United klatre opp på 73 poeng, og det gjør det matematisk umulig for noen av de andre lagene å ta dem igjen. Enda viktigere for Solskjær er det at spillerne skal dra til Europa League-finalen i Gdansk i god form.

Premier League-kampene til Manchester United har inneholdt 112 mål denne sesongen, det er mer enn noe annet lag. Det gir forhåpninger om en underholdende kveld på Old Trafford.

Manchester United kan få tilbake Daniel James og Anthony Martial, men Harry Maguire er fortsatt ute med en ankelskade.

Fredag er det ca. 780 millioner i Eurojackpot-potten.

Mario Lemina er tilgjengelig igjen for Fulham. Han spilte ikke i forrige serierunde da London-klubben møtte Southampton som han er utlånt fra.

Tom Cairney er fortsatt ute. Det samme gjelder Antonee Robinson.

Elendig statistikk på Old Trafford

Vi tror det blir enveiskjøring på Old Trafford. Scott Parkers mannskap har kun tatt ett poeng på de åtte siste kampene, og de har en forferdelig statistikk mot Manchester United. Fulham har tross alt tapt 18 av de siste 22 kampene mot United.

The Cottagers har kun klart å unngå tap i to av de siste 14 Premier League-kampene på Old Trafford. Det er syv år siden sist gang de kunne dra hjem til London med ett poeng. I februar 2014 spilte lagene 2-2 på Old Trafford. Det er også den eneste gangen på de fem siste kampene at det ikke har vært scoret to mål eller mer i løpet av første omgang mellom disse to lagene.

Her kan du skrape Flax på nett

Vi tror at Manchester United lager fest for fansen i kveld, og at de kommer til å kjøre på fra start. Oddsen på at det scores to mål eller mer i løpet av de første 45 minuttene på Old Trafford er 2,15. Det er et greit spill siden det har skjedd i fire av de fem siste kampene mellom Manchester United og Fulham.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset