Gå til sidens hovedinnhold

500-millioners-mannen scorer igjen for Liverpool

Diego Jota har scoret to mål på tre kamper han har startet mot Aston Villa. I dag får han trolig sjansen fra start for Liverpool på Villa Park.

(Nettavisen)

Liverpool slo Arsenal 3-1 i Premier League sist mandag. Kampen viste at de regjerende ligamesterne vil komme til å slåss om ligatittelen også denne sesongen. Og kampen viste også at Liverpool har fått en ny målscorer. Diego Jota scoret det tredje målet til Merseyside-laget.

Aston Villa - Liverpool - Diogo Jota scorer mål - 2,30 (spillestopp kl. 20.10)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Premier League. Jürgen Klopps mannskap var på fra start mot Arsenal i mandagens Premier League-kamp på Anfield, og the Gunners var i realiten sjanseløse, selv om de tok ledelsen. Liverpool tapte mot Arsenal i ligacupen etter straffespark torsdag, men det var med et reservepreget lag.

Sadio Mané har testet postivt for koronaviruset, og senegaleseren er ikke med i troppen til bortekampen mot Aston Villa. Nå får antakeligvis Diego Jota sjansen fra start.

Onsdag er det ca 92 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

- Han er 23 år, og er fortsatt ikke ferdigutviklet, men har et stort potensial. Han har fart, kan kombinere, kan forsvare og presse. Det gjør oss mer uforutsigbare, sa Jürgen Klopp til liverpoolfc.com.

Portugiseren kostet i utgangspunktet rundt 480 mill. kroner, men prisen kan stig til godt over halvmilliarden. Mot Arsenal startet han på nedbetalingen, og vi tror han scorer igjen mot Villa.

Slet på Villa Park i fjor

Dean Smiths Aston Villa har fått en perfekt start på sesongen. De har vunnet begge de to første Premier League-kampene mot henholdsvis Sheffield United og Fulham, men Birmingham-laget røk i likhet med Liverpool ut av ligacupen i midtuken. Villa tapte mot Stoke.

Se alle de nye draktene til Premier League-klubbene her

Liverpool er kjempefavoritter, men Merseyside-laget slet på Villa Park sist sesong. Liverpools ubeseirede start på sesongen stod i fare for å ta slutt på Villa Park 2. november i fjor. Aston Villa tok ledelsen ved Trezeguet etter 21 minutter. Liverpool stanget og stanget mot Villa-forsvaret, og utligningen kom ikke før etter 87 minutter. Tre minutter på overtid satte Sadio Mané inn 2-1.

Her kan du skrape Flax på nett.

Korona-rammet Liverpool-tropp

Mané og nykommeren Thiago er begge isolert på grunn av koronasmitte. Jürgen Klopp kan likevel stille med et sterkt lag i Birmingham.

Fabinho, Gini Wijnaldum og Naby Keita spilte sammen på midtbanen da Arsenal ble slått 3-1 i ligaen, og siden Jordan Henderson ikke er helt restituert vil samme gjengen få fornyet tillit. Bakerst spiller Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez, Van Dijk og Andy Robertson foran Alisson i forsvaret.

Onsdag er det ca 92 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

At Mane ikke er i troppen betyr at Klopp må gjøre endringer offensivt. Dermed får 500-millioners-spissen Jota sjansen fra start. Villas høyreback Matty Cash skal få kjørt mot lynkjappe Jota i kveld.

Jota scoret i debuten på Anfield, og vi tror portugiseren kommer på scoringslisten igjen i søndagens kamp. Oddsen på en ny Jota-scoring er 2,30. Det er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken