(Nettavisen)

Diogo Jota scoret vinnermålet for Liverpool i helgens kamp mot Sheffield United. Jürgen Klopp har funnet en ny matchvinner i den 23 år gamle portugiseren.

Liverpool - FC Midtjylland - Diogo Jota scorer - 1,75 (spillestopp kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Jota imponerte i kampen mot Sheffield United, og han ble matchvinner med sin 2-1-scoring i det 64. minutt. Tirsdag kveld kan han få sjansen fra start i Champions League-kampen mot danske Midtjylland. Det vil i så fall bety at Jürgen Klopp kan hvile Sadio Mane.

Onsdag er det ca 144 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Midtjylland-backen får kjørt seg

Jota er i form. Portugiseren har scoret to mål på de 195 minuttene han har fått på banen for Liverpool i Premier League, og i september scoret han sitt første mål på landslaget i Nations League-matchen mot Kroatia.

Klopp skryter hemningsløst av Jota.

- Han trenger fortsatt tid til å tilpasse seg. Mye av det vi gjør er nytt for ham, men en god del av de tingene han gjorde for Wolves er akkurat det vi vil at han skal gjøre. At han er kommet så godt i gang hos oss viser bare hvilken god spiller han er, sa Jürgen Klopp til lokalavisen Liverpool Echo etter kampen helgens kamp.

Liverpools nysignering ble litt overraskende plassert på høyreflanken mot Sheffield United, men vi tror han tar plass på venstrekanten mot danskene.

Det er dårlige nyheter for FC Midtjyllands høyreback Joel Andersson.

Han ble rundtspilt mot Atalanta i forrige uke, og tirsdag skal han få bryne seg på lynraske Jota. Spilleren som kom til Liverpool fra Wolverhampton for over 500 millioner kroner har farten og ferdighetene til å gjøre den svenske 23-åringen helt svimmel.

Oddsen på at Jota scorer mot Midtjylland er 1,75. Det mener vi er et greit spill.