(Nettavisen)

Argentina - Australia

Odds: Omgang med flest mål - 2. omgang 2,10 i odds

Kampstart lørdag 3. desember kl 20.00

Spillestopp kl 19.59

Ahmad bin Ali Stadium, Al Rayyan

Kampen vises på NRK1

Vi tror at det scores flest mål i 2. omgang mellom Argentina og Australia. Det spiller du på her til 2,10 i odds

Jules Rimet var president i det franske fotballforbundet fra 1919 til 1942, og var FIFA's tredje president fra 1921 til 1954.

På hans initiativ ble det første VM i fotball arrangert i Uruguay i 1930, og det var arrangørlandet som ubeskjedent nok stakk av med tittelen

Nå er det klart for den 22. utgaven, og det skal bli spennende å se hvem som kan juble høyest til slutt.

Frankrike er regjerende mester etter at de slo Kroatia 4-2 i finalen i 2018, mens det er Brasil som har blitt verdensmester flest ganger med sine fem titler.

FIFA-ranking i dagens kamp

Argentina - 3

Australia - 38

Vanskelige å score mot

Forhåndsfavoritt Argentina møter overraskelseslaget Australia i åttendedelsfinalen i VM lørdag.

De søramerikanske tungvekterne gikk på et sjokktap mot Saudi-Arabia i åpningskampen, men de slo tilbake med 2-0-seire mot både Mexico og Polen. Dermed sikret de seg en plass i åttendedelsfinalene.

Australia tok seg til åttendedelsfinalene på bekostning av Danmark og Tunisia, men nå møter de et Argentina-lag som virker å ha spilt seg i form.

Lionel Messi er den store stjernen hos Argentina, men sannheten er at suksessen til det argentinske landslaget er bygget på et nesten ugjennomtrengelig forsvar, og vi tror de kommer til å stenge igjen bakover når de møter Socceroos på Ahmad bin Ali Stadium in Al Rayyan.

Søramerikanerne har vunnet syv av de åtte siste kampene uten å slippe inn mål, og de to baklengsmålene mot Saudi-Arabia var kun det tredje og fjerde målet de har sluppet inn på tolv kamper i 2022.

Australia klarte å score mot Frankrike, og de slo både Danmark og Tunisia1-0, så de har faktisk scoret i alle kampene så langt.

Likevel; Argentina har antakeligvis et av de sterkeste forsvarene i VM, og vi tror de tar seg til kvartfinalen i VM uten å slippe inn mål i denne kampen. Det betyr likevel ikke at de får en enkel kamp. Langt derifra.

Australia har vist at de er dyktige til å forsvare seg, og selv om spillet i lørdagens kamp antakeligvis vil foregå rundt Australias 16-meter, så har de vist at de behersker den typen forsvarskamper. Australierne har en enorm lagmoral i laget, og de kjemper for hverandre. Det er en innstilling man kommer langt med på fotballbanen. De har vært et sjarmerende bekjentskap i VM, men lørdag er VM-festen over for Down Under-laget.

Fire av de fem scoringene til Argentina har kommet i løpet av de siste 45 minuttene, og seks av de syv målene som er kommet i kampene til Argentina har vært scoret i 2. omgang.

Vi tror at det scores flest mål i 2. omgang mellom Argentina og Australia. Det spiller du på her til 2,10 i odds