(Nettavisen)

Argentina - Saudi-Arabia

Odds: Argentina vinner og det scores over 3,5 mål i kampen - 2,95 i odds

Kampstart tirsdag 22. november kl 11.00

Spillestopp kl 10.59

Lusail Iconic Stadium

Kampen vises på TV 2 Direkte

Vi tror Argentina vinner og at det scores over 3,5 mål i kampen. Det kan du spille på her til 2,95 i odds

Jules Rimet var president i det franske fotballforbundet fra 1919 til 1942, og var FIFA's tredje president fra 1921 til 1954.

På hans initiativ ble det første VM i fotball arrangert i Uruguay i 1930, og det var arrangørlandet som ubeskjedent nok stakk av med tittelen

Nå er det klart for den 22. utgaven, og det skal bli spennende å se hvem som kan juble høyest til slutt.

Det er ca. 335 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist tirsdag kl 19

Frankrike er regjerende mester etter at de slo Kroatia 4-2 i finalen i 2018, mens det er Brasil som har blitt verdensmester flest ganger med sine fem titler.

FIFA-ranking i dagens kamp

Argentina - 3

Saudi-Arabia - 51

36 kamper på rad uten tap

Argentina er en av favorittene til å vinne VM, og de søramerikanske tungvekterne er i kjempeform før den første kampen i gruppespillet mot Saudi-Arabia.

De er ubeseiret i 36 kamper på rad. Sist de tapte var i 2019. Det er altså tre år siden.

Argentina røk ut av VM i åttendedelsfinalen i 2018, men siden årets mesterskap spilles utenfor Europa og det sannsynligvis er Lionel Messis siste sjanse til å vinne VM-tittelen gjør at mange tror søramerikanerne kan gå hele veien denne gangen.

Messi & co. har vunnet de fem siste kampene uten å slippe inn mål, og de har kun sluppet inn ett mål på de åtte siste kampene.

Lang VM-oppkjøring

Det er ikke mange lag som har hatt en lenger VM-oppkjøring enn Saudi-Arabia. De startet treningsleiren før mesterskapet allerede 24. oktober.

Saudi-Arabia har møtt svakere lag fra Sør-Amerika tre ganger i 2022, og har ikke klart å score i noen av de kampene.

Selv om Herve Renards lag var feilfrie i kvalifiseringen, tror vi de får problemer i den første kampen i gruppespillet. Det er en enorm kvalitetsforskjell på Palestina, Uzbekistan og Singapore, som de spilte mot i kvaliken, og de lagene de nå møter i VM.

Her kan du se Argentinas VM-drakter

De beste resultatene til Saudi-Arabia i VM har kommet mot afrikanske nasjoner, mens resultatene deres mot europeiske lag har rett og slett vært deprimerende. De har spilt åtte kamper mot europeiske lag og tapt alle åtte kampene, uten å score et eneste mål.

Argentina er bedre enn de fleste europeiske nasjonene akkurat nå, så åpningskampen kan bli et mareritt for Saudi-Arabia.

Iallfall i den formen Lionel Scalonis lag viser akkurat nå. De har scoret 19 mål på de fem siste kampene sine. Det betyr et snitt på 3,8 mål per kamp.

England knuste Iran 6-2 på mandag, og Iran ligger 31 plasser foran Saudi-Arabia på FIFA-rankingen. Argentina har spillere med bedre individuelle ferdigheter enn England, og vi tror det kan bli en målrik kamp på Lusail Iconic Stadium til lunsj tirsdag.

Vi tror Argentina vinner og at det scores over 3,5 mål i kampen. Det kan du spille på her til 2,95 i odds