Gå til sidens hovedinnhold

Benzema er i en bitter feide med denne Chelsea-spilleren

Tirsdag vil Karim Benzema (33) vise at han er en bedre spiss enn landsmannen Oliver Giroud (34).

(Nettavisen)

Det er en fransk spiss i begge lagene når Real Madrid og Chelsea møtes i Champions League-semifinalen tirsdag.

En av dem er blant de mest talentfulle fotballspillerne landet hans har produsert, og en seriepokalvinner med en av verdens største klubber. Den andre er en flerårig benkevarmer som bare har startet 34 ligakamper de siste fire sesongene.

Onsdag er det ca 210 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Men det er sistnevnte, Chelseas Olivier Giroud, snarere enn førstnevnte, Reals Karim Benzema, som vant verdensmesterskapet med Frankrike og er fortsatt førstevalget på det franske landslaget.

Rivaliseringen mellom Karim Benzema og Olivier Giroud er bitter, og den startet da Real Madrid-sprofilen fremdeles var en del av det franske landslagetog de to stjernene kjempet om spissplassen.

Da Benzema ble utstøtt etter konflikten med Mathieu Valbuena, hadde han ikke særlig mye støtte i det franske laget, og Giroud var en av spillerne som var svært kritisk til Real Madrid-spilleren.

At Karim Benzema scorer mot Chelsea tirsdag gir 2,50 i odds

Det har ikke Benzema glemt, og han hånet Chelsea-spissen under en Instagram Live Story med den franske skuespilleren og komikeren Thomas N’Gijol, ifølge Daily Mail.

- Du kan ikke forveksle en F1-bil med en gokart, og jeg er snill. Jeg vet at jeg er en Formel 1-bil, sa han.

Tirsdag tror vi at han kommer til å vise det.

Real Madrid - Chelsea - Karim Benzema scorer mål - 2,50 (spillestopp tirsdag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Karim Benzema har vært i sensasjonell form denne sesongen. Franskmannen er hovedgrunnen til at Real Madrid henger med i kampen om La Liga-tittelen og at de har tatt seg til semifinalen i Champions League.

33-åringen har scoret 21 mål i La Liga denne sesongen, og fem i Champions League. Vi så hvordan Real slet uten Benzema i kampen mot Getafe i La Liga. Benzema scoret riktignok ikke i kvartfinalen mot Liverpool, men har scoret tre mål i de fire siste kampene han har vært på banen.

Vi tror han blir viktig for Los Blancos i tirsdagens kamp mot Chelsea.

Zinedine Zidane vil nok en gang stole på at landsmannen scorer på hjemmebane i Champions League. Fire av de fem målene til Benzema i Champions League har kommet I Madrid.

Fredag er det ca. 341 millioner i Eurojackpot-potten.

Sist gang rivalen i Chelsea, Olivier Giroud, scoret for Chelsea var forrige gang han spilte i Spania. Han ble matchvinner da Chelsea vant 1-0 mot Atletico Madrid.

Tirsdag tror vi at Giroud kommer i skyggen av Real Madrid-målmaskinen Benzema.

Formen til Benzema er enorm. Han har scoret i alle unntatt tre La Liga-kamper siden februar, så 2,50 i odds på at han setter ballen i noten mot Chelsea er et brukbart spill.

Vi tror på Benzema-scoring på Estadio Alfredo Di Stefano tirsdag.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset