Gå til sidens hovedinnhold

Brann er uten hjemmeseier på fire måneder

Det er kun tre poeng som gjelder for Brann når Haugesund gjester Brann stadion lørdag kveld.

(Nettavisen)

Det er to meget viktige kamper i Eliteserien lørdag kveld. I Bergen tar Brann imot Haugesund og tre poeng for bergenserne vil gjøre godt i nedrykksstriden.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spill før lørdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Brann - Haugesund H 2,20 (spillestopp kl 20.25)

Brann er faktisk uten seier på sine åtte siste seriekamper (0-4-4), men poengdelingen borte mot Sandefjord forrige søndag, gjorde likevel at Brann forbedret sin posisjon i nedrykksstriden litt. Avstanden ned til Start på kvalikplassen økte nemlig til seks poeng. Vant to av sine fire første hjemmekamper, men står nå med 0-4-4 på sine åtte siste hjemmekamper. Kristoffer Barmen er klar igjen etter karantene, mens Ole Martin Kolskogen fortsatt er ute med skade.

Heller ikke Haugesund har briljert den siste tiden. Står med 2-1-4 på sine sju siste seriekamper og presterte altså på tape 0-1 hjemme mot til da seiersløse Aalesund forrige søndag. Står totalt med 28 poeng og sju serierunder før slutt, er det ni poeng ned til Start på kvalikplass. Svært moderate 3-2-6 på bortebane.

Det står 2-2-0 på de fire siste tilsvarende på Brann stadion. Fredrik Haugens utligning på overtid borte mot Sandefjord sist søndag var nok meget viktig for Brann. Med seier og tre poeng i kveld, vil Brann ta et meget viktig steg vekk fra nedrykksstriden. 2,20 på hjemmeseier spilles.

Kommentarer til denne saken