(Nettavisen)

Hatakka skrev en kontrakt med Brann ut 2018. Finnen var tiltenkt å være utfordrer til Amin Nouri på høyrebacken, men fikk kun én eliteseriekamp og én cupkamp. Han startet i Ruben Kristiansens fravær borte mot Stabæk (1-1), og da Brann klønet det til mot Førde i 1. runde i cupen i 2016.

Du får 2,15 i odds på at Dani Hatakka og Keflavik taper mot denne tidligere Brann-helt

Dermed ble det ikke ett eneste minutt med A-lagsfotball på Stadion for Hatakka. Etter et mislykket låneopphold i Hødd, dro Hatakka hjem til Finland, hvor han har spilt for SJK og Honka de siste sesongen.

I februar skrev han kontrakt med den islandske toppklubben Keflavik, der har han spilt samtlige 810 minutter denne sesongen. I Brann spilte han kun 180 minutter til sammen på sesonger.

Keflavik - Stjarnan

Odds: Stjarnan vinner - 2,15 i odds

Kampstart torsdag 16. juni kl 21.15

Spillestopp kl 21.14 Live odds etter kampstart

Keflavíkurvöllur

Vi tror at Stjarnan vinner. Det kan du spille på her til 2,15 i odds

Etter en haltende start på sesongen har Keflavik tatt seks poeng på de to siste kampene. Ikke minst takket være scoringene til Dani Hatakka.

I forrige hjemmekampen vant Keflavik 2-1 mot FH Hafnarfjardar. Hatakka ble matchvinner med sin 2-1-scoring etter 28 minutter. Også i bortekampen mot IA Akranes scoret finnen. Han satte inn 1-0-målet etter kun 13 minutter.

Det er ca. 384 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

Den tidligere Brann-spillerens to fulltreffere har bidratt til at Keflavik har klatret opp til syvendeplass på tabellen i den islandske toppdivisjonen.

Torsdag møter Hatakka og Keflavik en tidligere Brann-helt. Agust Gylfason spilte i Brann fra 1995 til 1998. Nå er han trener for den islandske eliteserieklubben Stjarnan. Den gamle Brann-spilleren , som nå har rukket å bli 50 år, har tidligere trent KF Björninn, Fjölnir, Breidablik og Grotta.

Gylfason har fått en god start som ny Stjarnan-sjef. Laget ligger på tredjeplass med 17 poeng, to poeng bak Vikingur Reykjavik på andreplass som har spilt to kamper mer enn dem.

Stjarnan vil klatre opp på andreplass med seier i torsdagens kamp på Keflavik, men det er enklere sagt enn gjort.

Det er ca. 384 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

Keflavik har vunnet de to siste kampene mot Stjarnan. De slo dem 2-0 hjemme og 3-2 på bortebane i fjor.

Keflavik slo IA Akranes 2-0 borte for snart tre uker siden. I den kampen var Keflavik svært effektive på kontringer. Stjarnan vant også sin siste kamp. De tok en fortjent 1-0-seier mot Vestmannaeyjar.

Keflavik har vært bedre hjemme enn borte denne sesongen. De har vunnet to av de fire hjemmekampene så langt. Selv om de er et av de beste hjemmelagene i den islandske toppdivisjonen, så er det ting å rette på. Keflavik har kun holdt nullen i én av de fire kampene i flyplassbygden.

Vi tror de får problemer mot Agust Gylfasons lag. Stjarnaner nemlig svært sterke på bortebane. De har vunnet tre av fire bortekamper så langt denne sesongen. Det eneste tapet kom mot serieleder Breidablik. Den kampen tapte de knepent 2-3.

Stjarnan har i snitt tatt 2,25 poeng på bortebane, mens de til sammenligning har plukket 2,00 poeng hjemme.

Vi tror at dette blir en tett og jevnspilt kamp, men at Stjarnan vinner.

Vi tror at Stjarnan vinner. Det kan du spille på her til 2,15 i odds