(Nettavisen)

Brann har fortsatt til gode å tape en kamp etter den 18. serierunden i Obos-ligaen. Det er en prestasjon ingen andre lag har klart siden det nest øverste nivået i Norge ble utvidet til 16 lag i 2001.

Dette spillet gir 2,70 i odds på Brann-seier mot Stabæk

Aalesund i 2019 og Sandefjord i 2014 gikk begge gjennom førstedivisjon med kun ett tap, men ingen av lagene var ubeseiret etter de første 18 seriekampene.

Brann har også vunnet samtlige ni bortekamper så langt denne sesongen. Det har heller ingen andre lag klart før dem de siste 21 årene.

Selv om Stabæk har vært sterke hjemme i Bærum, tror vi bergenserne tar sin tiende borteseier søndag.

Stabæk - Brann

Odds: Brann vinner og det scores under 3,5 mål i kampen - 2,70 i odds

Kampstart søndag 7. august. august klokken 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Brann Stadion

Slik ser du kampen:

Den vises på Max, Discovery+ og TV2 Play Her får du tilgang til Eurosport Norge

Du kan også se Brann - Start med Strim - slik skaffer du deg tilgang

Vi tror at Brann vinner og at det scores under 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,70 i odds

Bergenserne har fortsatt ikke tapt en kamp i 1. divisjon denne sesongen. Brann står med 15 seirer og tre uavgjorte etter 18 serierunder. Det gjør dem til suverene serieledere med en ledelse på 13 poeng ned til Sandnes Ulf på 2.-plass.

Bergensernes har vunnet ni bortekamper på rad i serien, og de kan ta sin tiende strake seier med tre poeng mot Stabæk søndag.

Men det blir ikke enkelt.

Stabæk har vist seg å være et vanskelig lag å bryte ned.

Vanskelig bortekamp

De har bare tapt én kamp på Nadderud og to kamper totalt. Hjemmetapet kom helt tilbake i april mot Sandnes Ulf, og siden den gang har bæringene spilt seks kamper på Nadderud uten å tape.

Dette er antakeligvis en av de vanskeligste kampene igjen på terminlisten for et Brann-lag som stormer mot en retur til Eliteserien.

Se Stabæk - Brann på Max med Strim - slik skaffer du deg tilgang

Brann gikk på en 2-0-smell mot Stabæk på Nadderud i fjor, men i de tre foregående årene vant bergenserne alle kampene.

Historisk sett har Stabæk vært en ekkel motstander for Brann på bortebane.

På 25 obligatoriske bortemøter mot Stabæk har bergenslaget vunnet åtte, tapt tolv og spilt fem uavgjort.

Det er bare litt under en måned siden Brann sist møtte Stabæk. Den gangen ble kampen spilt på Brann Stadion, og da ble det kun ett poeng på serielederne etter at Bård Finne utlignet Stabæks ledelse på tampen av kampen

Stortalentet Niklas Jensen Wassberg har mistet de fire siste Brann-kampene. 18-åringen er heller ikke med mot Stabæk. Midtbanetalentet har faktisk ikke spilt siden 1-1-kampen mot Stabæk på Stadion for en måned siden. Et overtråkk på trening er det som har skapt problemer og ført til at kampene mot Raufoss, Kongsvinger, Bryne og Start måtte gå uten ham.

Skaden har ikke ødelagt for Brann. På de fire kampene indreløperen har vært ute har Felix Horn Myhre, Kasper Skaanes, Mathias Rasmussen og Vegard Leikvoll Moberg scoret åtte mål til sammen.

Selv om Brann har scoret 4,11 mål i snitt på bortebane så langt denne sesongen, er det ingen grunn til å tro på noen målfest på Nadderud søndag. Stabæk har kun sluppet inn seks mål på hjemme på Nadderud, og det har kun vært scoret mer enn 3,5 mål i to av de åtte første hjemmekampene.

Vi tror at Brann vinner og at det scores under 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,70 i odds