(Nettavisen)

Husker du sist Brann spilte cupkamp på Stadion?

Ikke det. Det er kanskje ikke så rart. Brann har spilt 19 kamper på rad i cupen på bortebane.

Klikk her for å spille på at Brann går videre i cupen til 2,35 i odds

For første gang siden 2015 skal Branns herrelag spille hjemmekamp i cupen. Også den gangen var motstanderen fra Østfold. Den gangen tapte Brann 1-4 på straffespark mot Sarpsborg. Sist Brann tok seg videre i cupen på Brann Stadion var i 2014. Da slo de Ranheim 4-2 i 4. runden i cupen. Vi tror FFK lider samme skjebne som trønderne.

Brann - Fredrikstad

Odds: HUB og antall mål - Brann og under 3,5 mål - 2,35 i odds

Kampstart torsdag 30. juni kl. 19.00

Spillestopp kl 18.59 Live odds etter kampstart

Brann Stadion

Kampen vises på Direktesport Det får du tilgang til her.

Vi tror at Brann vinner og at det scores under 3,5 mål i kampen. Det kan du spille på her til 2,35 i odds

Det er bare fem uker siden sist Brann tok imot Fredrikstad i Bergen. Den gangen vant de 3-0 mot aristokratene hjemme på Staddaen.

Brann har spilt 14 kamper mot Fredrikstad hjemme i Bergen siden 1973, og de har vunnet ti av dem. Målforskjellen viser 38-13.

Klikk her for å se Brann - Fredrikstad hos Direktesport fra kl. 18.00

Det eneste tapet i denne perioden kom i 2011. Da vant Fredrikstad 1-0. Celso Borges scoret den gangen kampens eneste mål. Nå har de ingen Borges på laget, og vi tror FFK får problemer mot et Brann-lag i storform. Bergenserne har vunnet syv seriekamper på rad før torsdagens cupkamp mot divisjonskollega Fredrikstad.

Brann har blant annet slått Fredrikstad 3-0 i denne perioden - på Brann Stadion.

Fredrikstad-nedturen startet for alvor i Bergen. Etter 0-3-tapet mot Brann har de spilt tre kamper på rad uten å vinne. De tapte 1-2 hjemme mot KFUM, og de gikk på et 2-3-nederlag mot Ranheim. I forrige serierunde ble det 0-0 mot opprykkskandidat Stabæk.

Klikk her for å se Brann - Fredrikstad hos Direktesport fra kl. 18.00

De har heller ikke overbevist i de to første cuprundene. FFK måtte ha ekstraomganger for å slå ut 4. divisjonslaget Råde i 1. runden, og de var heldige som vant 1-0 mot Kvik Halden i forrige runden.

Svake cupresultater

Det virker ikke som Fredrikstad har prioritert cupen de siste sesongene. Iallfall ikke om man skal tolke noe ut av resultatene.

Fredrikstad har nemlig kun tatt seg videre fra 3. runden i cupen én av de ti siste sesongene. I 2011 kom rødbuksene seg helt til semifinalen i cupen. Gjett hvilke lag som slo dem ut. Jo, det var Brann.

Brann og Fredrikstad har kun møttes én gang i cupen, ifølge statistikknettstedet nifs.no. Da vant Brann 2-0.

Brann har byttet ut store deler av laget i cupkampene sine mot Voss og Os, men de har likevel vunnet komfortabelt i begge kampene. De knuste Voss 7-0 og vant 6-1 mot Os på Kuventræ i forrige cuprunden. Brann-trener Eirik Horneland vil antakeligvis gjøre noen endringer på mannskapet mot laget fra plankebyen torsdag, men vi tror likevel bergenserne tar seg greit videre i cupen.

Brann-seier til 1,32 i odds hos Norsk Tipping er kjedelig, men vi har funnet et spill som gir brukbar odds.

I fire av de fem siste kampene mellom Brann og FFK på Staddaen har det vært scoret under 3,5 mål.

Vi tror at Brann vinner og at det scores under 3,5 mål i kampen. Det kan du spille på her til 2,35 i odds