Gå til sidens hovedinnhold

Brann har ikke opplevd dette mot LSK siden 2016

Brann har ikke tapt mot Lillestrøm i Eliteserien siden 2016, men vi tror de går på en smell på Åråsen lørdag.

(Nettavisen)

Brann tapte 1-4 mot Lillestrøm i cupen i 2018, men i Eliteserien har de spilt syv seriekamper på rad uten å tape.

Fasiten viser fire seire og tre uavgjorte, men det er ingen grunn til å tro at bergenserne skal fortsette den gode trenden på Romerike lørdag.

At det står uavgjort etter første omgang på Åråsen gir 2,30 i odds

Brann er nemlig Eliteseriens dårligste bortelag. De har kun tatt ett poeng på åtte bortekamper, og er det eneste laget som ennå ikke har vunnet på bortebane denne sesongen.

Ca. 14 millioner i Lotto-potten. Spillefrist er lørdag kl. 18.00

Det er faktisk snart ti måneder siden sist bergenserne vant en bortekamp. 24. november 2020 slo de Rosenborg 3-2 på Lerkendal. Siden har Brann spilt ti kamper i Eliteserien. Det har endt med åtte tap og to uavgjorte.

Vi tror Brann taper på Åråsen, men det blir ikke uten kamp.

Lillestrøm - Brann (Halvtid/Fulltid) Uavgjort - Lillestrøm - 4,60 (spillestopp lørdag kl. 17.59)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Det snur fort i norsk fotball. For to år siden slet Lillestrøm tungt og rykket ned. Nå er det Brann som er i omtrent samme posisjon.

Brann har vært forferdelig svake på bortebane. De har notert seg for elendige 0-1-7 på fremmed gress så langt, og står med tre strake bortetap før lørdagens kamp på Åråsen.

Både mot Kristiansund og mot Strømsgodset gikk bergenserne til pause med ledelse, men begge gangene kollapset de i andre omgang.

Ca. 14 millioner i Lotto-potten. Spillefrist er lørdag kl. 18.00

Nå ligger Brann helt på bunn av tabellen med ti poeng etter 17 kamper, men etter halvspilt serie er det fortsatt gode muligheter for å berge plassen. Det er flere lag som sliter, og Brann har fortsatt kun tre poeng opp til Mjøndalen som ligger på kvalikplassen.

Pettersen, Gerson og Rasmussen er uaktuelle til kampen på Romerike, mens Skaanes er usikker.

Lillestrøm tapte 0-1 i forrige hjemmekamp mot Bodø/Glimt, men de er inne i en svært sterk periode. Laget har kun tapt én av de siste 13 kampene.

Romerikingene står bokført med 5-1-2 på Åråsen så langt denne sesongen, hvor det andre tapet kom mot Strømsgodset i første serierunden tilbake i mai.

Kind Mikalsen er ute med skade hos Lillestrøm, og førstekeeper Christiansen skadet seg da han var med U21-landslaget.

Roter vekk poengene i andre omgang

Vi tror kanarifuglene fortsetter den gode formen hjemme mot et Brann-lag som har opplevd kriser både på og utenfor banen de siste ukene.

Her er hele lørdagens oddsprogram!

Det har også stått uavgjort til pause i fire av de fem siste kampene til LSK, og vi tror også det kan være resultatet etter de første 45 minuttene mellom Brann og LSK.

Det har nemlig stått uavgjort til pause i fire av de fem siste kampene mellom Lillestrøm og Brann, og vi tror at bergenserne kan klare å holde stand i første omgang.

Men: Brann har rotet vekk elleve poeng den siste halvtimen av årets kamper, og vi tror det også kan skje på Åråsen. Vi mener det er gode argumenter for å spille på uavgjort til pause og LSK-seier etter 90 minutter. Det gir 4,60 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset