(Nettavisen)

Brann har kun vunnet én av de siste 13 kampene i alle turneringer på Aker stadion. Vikartrener Robert Hauge sørget i august i fjor for Branns første seier på Aker stadion på 14 år, tre måneder og ti dager.

At Molde vinner mot Brann gir 1,35 i odds

Molde har vært en forferdelig plass å komme til for Brann de siste 15 årene. På Røkkeløkka har bergenserne blant annet tapt 0-8 i cupen, de har opplevd å tape 2-5-tap etter 0-3 i trynet første ti minutter og de har tapt 1-5 etter tre mål i fleisen i løpet av 25 minutter.

Onsdag er det ca 270 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Totalt har Brann tatt fem poeng på tolv seriekamper. Altså fem poeng av 36 mulige. Det er brutale historien om Brann i Molde. Selv om bergenserne fikk med seg tre poeng fra Molde sist sesong, tror vi ikke at Kåre Ingebrigtsen & co klarer å gjenta den prestasjonen i år. Sorry, Brann! Vi tror det blir et nytt tap på Aker stadion.

Molde - Brann (Pause/fulltid dobbel) - H/H 1,90 (spillestopp søndag kl. 19.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Molde er den største gullfavoritten og selv uten en skadet Magnus Wolff Eikrem leverte Molde en solid seriepremiere med 2-0 hjemme mot Kristiansund. De seierssifrene burde vært større. Wolff Eikrem var tilbake i midtukekampen borte mot Tromsø. I den kampen rotet Molde bort en 3-1 ledelse og måtte nøye seg med 3-3 og ett poeng. Var gode i to tredjedeler av forrige sesong, men en svak periode midtveis spolerte gullsjansene og tapte også seks av 15 bortekamper. Hjemme på Aker stadion vant Molde 12 av 14 hjemmekamper forrige sesong, det ene tapet kom faktisk mot Brann.

Onsdag er det ca 270 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Tabber ødela for Brann i Stavanger

Personlige feil ødela for Brann i seriepremieren borte mot Viking. Nå skal det sies at Brann var heldige med 1-1 til pause i den kampen, men bergenserne hevet seg i andre omgang, men forsvarsfeil førte til to Viking-scoringer og 1-3 tap. Hang bra også hjemme mot Vålerenga onsdag kveld, men endte opp med å tape 0-3 etter to sene scoringer av Aron Dønnum. Allerede torsdag venter bortekamp mot Rosenborg og neste mandag er det hjemmekamp mot Bodø/Glimt. Brann-supporterne fryktet at Brann er uten poeng etter de fem første seriekampene.

Her kan du skrape Flax på nett

Molde tapte altså 1-2 hjemme mot Brann forrige sesong og i 2019 endte det 1-1. Søndag er det lite som tyder på at Brann skal ta poeng og Molde er en motivert storfavoritt.

Slipper inn først

I fem av de siste seks kampene mellom Brann og Molde på Aker stadion har det stått uavgjort til pause. Brann kommer til å ligge kompakt defensivt og gjøre det vanskelig for Molde å trenge gjennom, men det spørs om de klarer å være konsentrert bakover i 45 minutter. Jeg tviler på det.

Molde har gått til pause med ledelse i de to første seriekampene, og vi tror også de klarer det mot et Brann-lag som har sluppet inn det første målet i de to første seriekampene sine.

Her kan du skrape Flax på nett

Molde vil rette opp inntrykket etter 3-3-kampen på Alfheim. Molde kommer til å kjøre på fra start. Oddsen på at Molde leder til pause og vinner etter 90 minutter er 1,90. Det blir vårt spill på denne kampen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset