(Nettavisen)

Osingene har den tidligere Brann-midtstopperen Zsolt Korcsmár på laget, men han har ennå ikke spilt for klubben denne sesongen.

Klikk her for å se cupkampen mellom Os og Brann hos Direktesport fra 18.00

I bortekampen mot Lokomotiv Oslo sist satt han på benken for tredje gang denne sesongen. Korcsmár er ingen hvem som helst. 33-åringen har 26 landskamper for Ungarn.

Det er flere med en relasjon til Brann i Os-troppen. Sander Lønne Dyngeland er lillebroren til Brann-keeper Mathias Dyngeland.

Her kan du spille på at det blir målfest mellom Os og Brann. Det kan du spille på her til 2,15 i odds

Os har også flere unge, talentfulle spillere. Blant andre sønnen til OL-sølvvinner Kjersti Tysse Plätzer. 17 år gamle Sebastian Plätzer spiller på midtbanen hos 3.-divisjonslaget. Magnus Spangelo Haga, Niklas Lunde Fosen og Henrik Sperrevik er andre spillere Brann må passe opp for i onsdagens kamp.

Os har allerede slått ut et 1. divisjonslag. De spilte 5-5 mot et reservepreget Åsane-lag etter 90 minutter, og vant 6-5 etter ekstraomganger.

Brann går neppe i samme fellen.

Os - Brann

Odds: Totalt antall mål over/under 5,5 mål - Over 2,15 i odds

Kampstart onsdag 22. juni kl 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Kuventræ

Kampen vises på Direktesport Det får du tilgang til her

Vi tror det scorer over 5,5 mål i kampen. Det kan du spille på her til 2,15 i odds

Os spiller i Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, noe som er det fjerde nivået i norsk fotball. Der har de tatt 21 poeng på de elleve første kampene, noe som holder til en fjerdeplass.

Klubben, som spilte én sesong i landets øverste divisjon i 1975 uten å vinne en eneste kamp, står uten tap på de seks første hjemmekampene denne sesongen.

Klikk her for å se cupkampen mellom Os og Brann hos Direktesport fra 18.00

Etter 4-2-0 på de første seks kampene på Kuventræ, er det kun tre av de 56 lagene i 3. divisjon i Norge som har tatt flere poeng på eget gress enn osingene.

Men det er på nivå fire i norsk fotball.

Onsdag møter de Brann som er serieleder i Obos-ligaen.

Publikumsfest i Os

Dette er ikke første gang Brann tar turen til Os i cupen. I 1974 møttes lagene i 4.runde. Foran 9000 tilskuere på Kuventræ tapte Os 0 -3 for Brann. Det kommer ikke et like stort publikum for å se onsdagens kamp, men ifølge BA er det ventet rundt 2000 tilskuere.

Det er omtrent like mange som så cupkampen mellom lagene i 2015. Den gangen vant Brann hele 6-1 på Kuventræ i 1. runden.

Et B-preget Brann-lag banket Voss hele 7-0 i 1. runden i cupen for en drøy måned siden. I den kampen bommet Brann til og med på et straffespark. Brann-trener Eirik Horneland vil sannsynligvis gjøre flere endringer på laget fra seriekampen mot Stjørdals-Blink, men bergenserne har en bra tropp og cupkampene er en mulighet til å vise seg frem.

Supertrekning i Lotto med ca. 28 ekstra Lotto-millionærer + Gull-trekning. Lever kupongen her før lørdag kl. 18.00

Brann har scoret 32 mål på de ti første seriekampene i Obos-ligaen, og vi tror målkalaset fortsetter i Os.

Os har riktignok kun sluppet inn seks mål så langt denne sesongen i serien, men tre av dem kom mot Skeid 2 sist de spilte på Kuventræ. Når Skeid 2 klarer å score tre mål mot osingene hjemme i deres egen hule og et B-preget Åsane-lag scorer fem ganger på Kuventræ, så er vi overbevist om at Brann også kan score fem ganger.

Oddsen på at Brann vinner etter 90 minutter er 1,01. Det går ikke an å anbefale spill på det, men det finnes andre varianter.

Vi tror det scorer over 5,5 mål i kampen. Det kan du spille på her til 2,15 i odds