(Nettavisen)

Da må de i så fall klare noe ingen andre lag har klart mot KFUM denne sesongen. Oslo-laget har nemlig scoret i samtlige 14 bortekamper denne sesongen.

Ja, hovedstadslaget har rasket sammen en rekke på 16 bortekamper med scoringer på rad i Obos-ligaen. Sist gang de gikk av banen som bortelag uten å få ballen i mål var faktisk i Bergen.

Klikk her for å spille på at Brann vinner og holder nullen. Det gir 2,35 i odds!

Det skjedde i oktober i fjor. Da tapte KFUM 0-3 mot Åsane. Vi tror også Oslo-laget opplever å gå målløse av banen på Brann Stadion lørdag.

Brann har holdt nullen i de syv siste kampene på eget gress. Det siste laget som scoret mot Brann hjemme i Bergen var Stabæk. Det skjedde tilbake i juli.

Brann - KFUM

Odds: Brann vinner og holder nullen - 2,35 i odds

Kampstart lørdag 30. oktober kl 15.00

Spillestopp kl 14.59 Live odds etter kampstart

Brann Stadion

Kampen vises på EurosportN Det får du tilgang til her.

Du kan se Mjøndalen - Brann på EurosportN med Allente. Skaff deg tilgang her

Vi tror at Brann vinner og holder nullen Det spiller du på her til 2,35 i odds

Opprykket var klart for over en måned siden. Førstedivisjon har vært en eneste stor seiersgang for Brann.

Lørdag spiller bergenserne for å sette flere nye rekorder i landets nest øverste divisjon.

Brann vant fullt fortjent 3-1 mot Fredrikstad i forrige serierunde og har nå fortsatt muligheten til å ta den mye omtalte poengrekorden i førstedivisjon. For å få den må bergenserne slå KFUM på Stadion i siste runde. Ved uavgjort blir det bare en kjedelig tangering. Aalesund endte på 79 poeng i 2019. Brann står med 78 før siste serierunden.

På 26 kamper i 1998 slapp Odd bare inn 18 mål. HamKam spilte 30 kamper i 2021 med 21 baklengs. Brann har sluppet inn 15 baklengsmål på 29 kamper. Det gir et snitt på 0,52 mål per kamp.

Brann tåler to baklengs mot KFUM for å sette ny rekord. Statistikken gjør at vi tror det er mulig. Brann snitter på 0,28 hjemme med 4 baklengs på 14 kamper.

Etter å ha mislyktes i å vinne over Stabæk her på Brann Stadion for 15 uker siden har Brann vunnet strake hjemmeseiere i ligakamper.

Ikke nok med det.

De har holdt nullen i alle syv kampene. Målforskjellen i denne perioden er 25-0!

Forbereder seg på eliteseriekvalik

KFUM har hentet åtte poeng på de seneste fem seriekampene. Fasiten viser 2-2-1. Laget ligger på tredjeplass i Obos-ligaen før siste serierunden, og de kan i teorien rykke direkte opp.

Osloklubben er tre poeng bak Stabæk, men de har 16 mål dårligere målforskjell, som betyr at to helt ekstraordinære – og tilnærmet umulige – resultater må til at de skal gå forbi bæringene på tabellen.

Du kan se Mjøndalen - Brann på EurosportN med Allente. Skaff deg tilgang her

KFUM ligger an til å spille eliteseriekvalifisering sammen med Sandnes Ulf, Start og Kongsvinger. Den første kampen spilles allerede i neste uke, så det spørs hvor mye krefter Oslo-laget ligger i kampen på Brann Stadion.

Vi tror Brann-spillerne vil avslutte sesongen med stil før de mottar pokalen som det synlige beviset på at de vant Obos-ligaen.

Om Brann vinner vil de sette rekord i antall poeng tatt på en sesong i OBOS-ligaen, med 81 av 90 mulige poeng. Vi tror rekordjakten motiverer Brann-spillerne.

Vi tror at Brann vinner og holder nullen Det spiller du på her til 2,35 i odds