(Nettavisen)

Ikke bare har Brann vunnet samtlige bortekamper denne sesongen, men de har også levert god underholdning. Det har nemlig vært scoret over 3,5 mål i alle Branns fire kamper utenfor Brann Stadion.

Dette spillet på Brann-seier gir herlige 2,60 i odds. Spill her!

Brann startet med å slå Ranheim 4-0 i serieåpningen i Trondheim, og de fulgte opp med med å vinne 3-2 mot Skeid etter at Vegard Leikvoll Moberg scoret vinnermålet seks minutter på overtid.

Deretter snudde Brann 0-1 til 5-1-seier mot KFUM. En keepertabbe og et rødt kort gjorde at Oslo-laget kollapset. Siste bortekampen til Brann ble spilt 26. mai på Gjemselund. Den kampen vant bergenserne 3-1.

Det betyr at det har vært scoret 4,75 mål i snitt per kamp i de fire første bortekampene til Brann.

Vi tror på en ny målfest i Trøndelag søndag.

Stjørdals-Blink - Brann

Odds: Brann vinner og det scores over 3,5 mål - 2,60 i odds

Kampstart søndag 19. juni kl 15.00

Spillestopp kl 14.59 Live odds etter kampstart

Øverlands Minde

Kampen vises på Discovery + og TV 2 Play Det får du tilgang til her

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at Brann vinner og det scores over 3,5 mål i kampen. Det kan du spille på her til 2,60 i odds

Stjørdals-Blink overlevde så vidt i Obos-ligaen sist sesong. De endte på tredje sisteplass og måtte spille kvalifisering mot Hødd for å beholde plassen.

De tapte 3-2 i den første kampen i Ulsteinvik, men på hjemmebane slo de tilbake og vant 3-0. Dermed sikret de en ny sesong i Obos-ligaen.

Denne sesongen kjemper de også i bunnen av tabellen. Trønderne ligger på nest sisteplass før søndagens kamp mot opprykksfavoritten fra Bergen.

Det er ca. 428 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

Formen er skral. De har kun vunnet én av de siste fem kampene, men det mest bekymringsfulle er at vertene fortsatt står uten poeng på hjemmebane etter at de har tapt sesongens fire første kamper på MUS Stadion Sandskogan. Målforskjellen her er 3-9.

De sikret sesongens første trepoenger i forrige serierunden, da de vant 2-1 borte mot tabellnabo Grorud.

Kvittet seg med Mjøndalen-spøkelset

Brann brøt Mjøndalen-forbannelsen sist. Bergenserne vartet opp med festfotball på Brann Stadion og vant mot Mjøndalen for første gang på 30 år.

Når de først kvittet seg med Mjøndalen-spøkelset, så gjorde de det skikkelig. Eirik Hornelands lag dominerte kampen fra første spark på ballen, og til slutt sto det 7–0 til hjemmelaget.

Nå leder Brann Obos-ligaen, ett poeng foran Mjøndalen, med én kamp mindre spilt. På de ni første kampene i årets sesong har Brann tatt syv seire og de har spilt to kamper uavgjort, samtidig har de scoret hele 30 mål.

Det er ca. 428 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

I Stjørdal er underlaget kunstgress, i motsetning til Branns hjemmebane. Det har vist seg ikke å være noen ulempe for bergenserne. Alle de fire første borteseirene til Brann denne sesongen har nemlig kommet på kunstgress. Alt tyder på at borteseier nummer fem kommer på søndag. 1.28 på seier til Brann er antakeligvis rett, men ikke så veldig fristende. Derfor har vi gått for en annen variant.

Brann har spilt elleve bortekamper mot lag fra Trøndelag siden 2015.De har tapt tre av dem. To av tapene kom mot Rosenborg, og det siste tapet kom mot Levanger sist gang Brann spilte i 1. divisjon. Vi tror ikke Stjørdals-Blink klarer å lage problemer for Brann, slik Levanger gjorde forrige gang rødtrøyene gjestet Obos-ligaen.

I to av de fire hjemmekampene til Stjørdals-Blink har det vært scoret over 3,5 mål. I forrige hjemmekamp tapte de 1-3 mot Sogndal.

Søndag møter de Obos-ligaens beste bortelag. Brann har vunnet samtlige bortekamper, og det har i snitt vært scoret nesten fem mål på Branns fire første bortematcher så langt. Det er ingenting som tyder på at Stjørdals-Blink vil få det lettere enn Kongsvinger, KFUM, Skeid og Ranheim. Vi tror på en ny målrik kamp for rødtrøyene.

At Brann vinner og det scores over 3,5 mål i kampen. Det kan du spille på her til 2,60 i odds