(Nettavisen)

Kai Havertz, Kurt Zouma og Christian Pulisic (to ganger) score for Chelsea i lørdagens 4-1-seier mot Crystal Palace.

Havertz, som har opplevd en vanskelig start etter at han kom til Stamford Bridge for 71 millioner pund, viste glimt av hvilket potensial han har i den falske nier-rollen mot Palace. Tyskeren scoret det første målet for Chelsea, da han hamret ballen inn nede i hjørnet forbi Vicente Guaita, før han var nest sist på ballen da Christian Pulisic scoret kort tid etter.

Onsdag er det ca 167 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Havertz storspilte sammen med Christian Pulisic og Mason Mount. Det var noe Den tidligere Bayern München- og Manchester United-spilleren Owen Hargreaves merket seg, og BT Sports-eksperten mener at når N'Golo Kante er tilbake, vil Tuchel ha sin beste startellever. Det betyr at det ikke er plass til Timo Werner.

- Disse spillerne fungerte godt sammen, og hvis Kante kommer inn istedenfor Jorginho. Da har Tuchel sitt beste lag, sa Hargreaves til Premier League Productions.

- Timo Werner er en veldig god spiller, men det ser ut som han sliter med selvtilliten. Mens disse guttene virker som de har funnet hverandre. Chilwell og Pulisic på venstresiden, Hudson-Odai og Mount på høyre og Havertz linker dem sammen.

Chelsea-supporterne er enige med Hargreaves. De vil at Mount, Pulisic og Havertz spiller sammen på topp mot Porto. Det er iallfall det flere fans gir uttrykk for på Chelsea reddit-side.

Ifølge Uefa.com vil Chelsea trolig oppfylle øsnket til fansen. De mener Chelsea stiller med denne startelleveren: Mendy; Azpilicueta, Zouma, Rüdiger; James, Jorginho, Kovačić, Alonso; Mount, Havertz, Pulišić.

Chelsea - FC Porto 1,80 - 3,55 - 4,20 H (spillestopp tirsdag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Chelsea har en fot i semifinalene i Champions League etter at de vant 2-0 i den første kvartfinalen mot Porto på «bortebane» i Sevilla.

Tirsdag spiller Chelsea «hjemmekampen» i kvartfinalen. Den spilles også på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán på grunn av covid-19-restriksjoner.

Onsdag er det ca 167 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Mason Mount og Ben Chilwell ga Thomas Tucels menn en komfortabel 2-0-seier i den første kampen, og Porto har således skaffet seg et utrolig vanskelig utgangspunkt.

Scoringen var Mounts første i Champions League, og det var et herlig mål. Den engelske landslagsspilleren løp fra Zaidu Sanusi før han banket ballen nede i hjørnet etter 32 minutter. Ben Chilwell økte til 2-0 etter en tabbe av Jesus Corona.

Chelsea har full kontroll før returkampen, og de har gått videre åtte av de siste ti gangene de har vunnet den første kampen i utslagsrundene i Champions League.

Holdt nullen i tre kamper på rad

Det var vært en nesten perfekt uke for Chelsea etter sjokktapet mot nedrykkstruede West Brom. Først slo de Porto i midtuken, og deretter fulgte Thomas Tuchels menn opp med å banke Crystal Palace 4-1 på Selhurst Park lørdag. Nå ligger laget på femteplass, ett poeng bak byrival West Ham i kampen om den viktige fjerdeplassen.

Etter å ha holdt nullen i tre Champions League-kamper på rad, er det mulig at forsvar er det beste angrepet for å ta seg videre i Champions League tirsdag.

Her finner du hele oddsprogrammet.

Chelsea har ikke vært i en semifinale i Champions League siden 2013-2014-sesongen, men de er ubeseiret i ni Champions League-kamper siden de røk ut mot Bayern München i fjor.

Chelsea har riktignok aldri tidligere klart å vinne tre Europacup-kamper på spansk jord, men Tuchels bredde i spillerstallen, det godt organiserte forsvarsspillet og det faktum at de ikke har spillere på skadelisten burde bety seier mot Porto.

Portugiserne har ikke klart å ta seg forbi kvartfinalene i turneringen etter triumfen i 2003-2004-sesongen.

Seieren mot Ronaldo og Juventus viser at Porto har potensial, men de må score minst to ganger mot Tuchels mannskap, som har vært solide defensivt, om de skal ta seg videre. Det tror vi ikke de klarer.

Porto sliter på bortebane i Europa

Porto tok sin femte ligatriumf i helgen etter scoringer av Mehdi Taremi og Toni Martinez. De ligger likevel fortsatt fem poeng bak serieleder Sporting Lisboa. Porto risikerer en sesong uten Champions League, hvis Benfica går forbi dem på tabellen de neste ukene.

Fredag er det ca. 101 millioner i Eurojackpot-potten.

Porto har kun vunnet én av de siste 20 utslagskampene i Champions League på bortebane, og de har ikke vunnet noen av de syv siste kampene mot engelske lag. Fasiten viser fem tap og to uavgjorte.

Chelseas 2-0-seier i den førte kampen, var London-lagets sjette triumf på ni kamper mot Porto. Vi tror Chelsea tar sin syvende seier tirsdag. Oddsen på hjemmeseier er 1,80.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset