(Nettavisen)

Jay Spearing er en ekte Liverpool-gutt. Han er oppvokst i Wallasey, og startet fotballkarrieren i Liverpool som syvåring. Som 20-åring debuterte han for Liverpool - i Champions League.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spill før lørdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

9. desember 2008 ble Spearing byttet inn for Albert Riera de siste 14 minuttene i den siste gruppespill-kampen i Champions League mot PSV i Nederland. Liverpool vant kampen 3-1. Anfield-debuten kom også i Champions League. Spearing kom inn for kaptein Steven Gerrard i andre omgang mot de spanske gigantene Real Madrid.

Tranmere Rovers - Grimsby Town 1,92 - 3,05 - 3,35 H (spillestopp lørdag kl 1555)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Engelsk, League Two. Jay Spearing, som har spilt for Blackpool de to siste sesongene, skrev under en toårskontrakt med Tranmere Rovers i august. Det tidligere Liverpool-talentet var manager Michael Jacksons første signering.

- Vi har fått inn en leder, han setter standarden og han er en vinner. Han er en viktig spiller i garderoben, sa Jackson til Liverpool Echo i august.

Jackson fikk sparken i slutten av oktober etter 0-1-tapet hjemme mot Morecambe. Dermed fikk han kun tre måneder som manager i Merseyside-klubben. Laget lå da på en skuffende 18.-plass i League Two, og hadde kun tatt ni poeng på de første ti kampene.

Her kan du skrape Flax på nett

Opptur etter trener-exit

Etter trenersparkingen har Tranmere vunnet fire kamper på rad. Først slo de Harrogate 1-0 i ligaen, og deretter gikk de videre FA-cupen etter å ha vunnet 2-1 mot Accrington Stanley og i forrige uke vant de 3-1 etter straffespark mot Wigan i EFL Trophy-turneringen.

I helgen vant Tranmere 4-3 mot Port Vale i en høydramatisk kamp på Vale Park. De snudde 0-2 - etter de første 45 minuttene - til 4-3-seier etter at Luke Joyce fikk rødt kort i starten av andre omgang.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spill før lørdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Jay Spearing styrte midtbanen, og den tidligere Everton-spissen James Vaughan scoret to av målene.

Birkenhead-laget ligger nå på 15.-plass, kun fire poeng bak en playoffplass.

Den midertidige manageren hos Tranmere, Ian Dawes, må klare seg uten Liam Ridehalgh. Han er ute med en lyskeskade. Paul Lewis kan være tilbake ti lørdagens kamp, men Stefan Payne er ute med en langtidsskade.

Eks-Premier League-manager leder Grimsby

Lørdag kommer Grimsby til Prenton Park. The Mariners ledes av Ian Holloway som har lang fartstid som manager, blant annet i Premier League hvor han har rykket opp med både Blackpool og Crystal Palace.

Grimsby rykker neppe opp. De ligger nede på 19.-plass før bortekampen på Merseyside. De står med tre seire, tre uavgjorte og fire tap så langt.

Her får du vurderinger av dagens kamper. Sjekk her!

Etter fire kamper på rad uten seier, slo de nyopprykkede Barrow 1-0 sist. Men Holloway sitt mannskap er uten seier i de to siste bortekampene, og nå venter en tøff oppgave mot et Tranmere-lag som viser fremgang.

Vi tror Jay Spearing og Tranmere tar sin femte strake seier. 1,92 i odds er greit å forsøke.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset